reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Moi znajomi tak starali sie o syna:happy:
Ale udało się: trzy córy i czwarty syn:-)

Beti..właśnie - jak pyta Kerna - próbujecie dalej?..:zawstydzona/y::-)

Już nie mogę zajść w ciążę,
cesarka była tak ciężka i macica jest już tak słaba że raczej już żadnej ciąży nie donoszę:-(
a kolejnego wcześniaka bym już nie chciała:no:

Moi znajomi tak starali sie o syna:happy:
Ale udało się: trzy córy i czwarty syn:-)

Beti..właśnie - jak pyta Kerna - próbujecie dalej?..:zawstydzona/y::-)

U mnie tak jest mam dwie siostry i brata.On najstarszy jest:-)
I tatus chciał braciszka dla niego i bach trzecia dziewucha :-p
Tylko że u nas to już każdy usamodzielniony brat 35lat,a najmłodsza siostra 21l.

reklama
Długo nie pisałam, bo miałam problemy z BB.
Co się u Franka nowego wydarzyło?
10 dni temu odtsawiłam Franiowi Luminal, zgodnie z zaleceniami neurologa z kliniki. Przez tydzień było super, żadnych drgawek, szarpań.. Trzy dni temu, gdy kładłam małego spać dwa razy zerwało mu rączki.. Czerwone światełko zapaliło mi się w głowie, ale miałam nadzieję, że to może tylko przewrażliwienie.. Dziś b trudna noc za nami. Mały coraz gorzej reaguje na żelazo, ma noce, że śpi płacząc.. Tak było dzisiaj w nocy. Nie spałąm do 7 rano. Całą noc co chwila zrywało mu rączki.. Chyab oszaleję.. Sama już nie wiem co o tym sądzić.. Jutro spróbuję dodzwonić się do p neurolog.

Czy któraś z Was miałą problemy z drgawkami czy miokloniami?

Poza tym raczej bez zmian. Chociaż nie - jest poprawa w ułożeniu - mały wpada w asymetrię już praktycznie tylko gdy się przeciąga.
Od ponad 2 tygodni rusza nóżkami jak szalony - to cieszy. Wygląda to tak, jakby Franek przebudzał się z długiego snu.. Od ok 5 dni wodzi wzrokiem za przedmiotami, potrafi nawet wyleżeć 5 min na macie edukacyjnej wpatrując sie jak zaczarowany we własne odbicie w lusterku:-)
Tylko te cholerne drgawki..:no:

Do góry