reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Antylopko, to mówisz że dwumiesięczne dziecko juz samo SIADA?:szok: Cuda panie:tak::-)
szkoda gadać jak słysze te opowieści.... samo jak samo... na zdjęciu trzyma rodzia za rączki, ale że sie nie obala, więc wniosek że siada i jest super! żal mi takiego dzieciaczka i jego stawów...

co do Franka - CUD to jest mało powiedziane!! To się nazywa Mama Mistrzostwa Świata:)

a co do PKP - żal d... ściska! Kiedyś chciałam zwrócić bilet z Kotliny Kłodzkiej do Poznania, bo wracaliśmy wcześniej i się zabraliśmy autem. Byłam na 4 dworcach - na odjazdowym, w Kłodzku, we Wrocławiu i w Poznaniu - biletu nie przyjeli, bo nie miałam paragonu jako potwierdzenia zakupu.

reklama
Przeczytałam wszystko z zapartym tchem!Cudownie słyszec tak dobre wieści:-)
Zreszta Aga,Ty masz taki dar pisania,ze aż sie chce czytac!:tak:
Franio to prawdziwy cud!Słodziak mały;-) Niech nas tak pozytywnie zaskakuje dalej:tak:
;-)

GRATULACJE PANIE FRANCISZKU ;-) oszałamiających sukcesów i....MAMUSI :-)

Antylopko - a czy to siedzace dzieciatko nie mówi już w co najmniej 2 jezykach? przypomniała mi sie scarlet czy jak jej tam bylo.... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Franiowa jesteście po prostu geniuszami.
Tacy Ludzie jak Ty i Franek to jakiś kosmos.
Idziecie z prędkością światła do przodu :tak::-):-)
Ty w szybkich decyzjach i kierowaniu małego usprawnianiem a Franek z postępami .
SUPER SUPER SUPER !!!!!
Trzymam kciuki za WAS z całych sił....
Ja wyjeżdzam z moim Kubusiem z soboty na niedzielę do Koszalina... pociągiem nocnym:baffled::baffled::baffled: i już się boję po tym co napisałaś...:sorry::sorry::sorry:
Do tego jedziemy TLK bo tylko ten ma bezpośrednie połączenie:sorry::sorry::sorry:

Franiowamamo ja też muszę coś dorzucić od siebie. Jesteś supermamą bez dwóch zadań. I wymyśliłam, że to forum to powinno WAM sponsorować te turnusy i rehabilitacje. Za to wszystko, co piszesz, podpowiadasz i dajesz nadzieję innym. Zyczę wszystkim dzieciaczkom TAKIEJ MAMY. Jesteś WIELKA BUZIAKI

reklama
Tym razem to już naprawdę SUUPER wieści :-) Oby tak dalej - żeby wysiłki Twoje i Franka przynosiły takie efekty jak w ostatnim czasie!

Do góry