reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

Te nasze Grudniaczki to takie całuśne dzieciaczki!!! Normalnie tylko wziąć i wycałować wszystkie!
Zobacz załącznik 369061
A tu takie porównanie, Hubcio jak miał 2 miesiące i Hubcio teraz. Taki cudny czarnulek był ;-)

Na drugim zdjęciu wygląda jak uczeń. ;) I juz nie taki pucaty jak wcześniej. Śliczny. ;)

Jaaaaka różnica. Taki fajny blondynek teraz z niego :)

A tutaj kilka mojego małego.

1. Zostawiłam małego na piętrze by coś przynieść z kuchni, a ten już uciekł z maty... (Jeszcze nie raczkuje tylko podnosi tyłek i ślizga się w przód).
Zobacz załącznik 369076
2. W wannie ćwicząc nową umiejętność siedzenia.
Zobacz załącznik 369077
3. Zajadając książeczkę.
Zobacz załącznik 369078

Uśmiech Antka powala. ;) Zobaczysz już niedlugo będzie raczkować. Jak już przybiera pozycję do raczkowania, to spodziewaj sie lada moment. ;)

reklama
BuzcHubcio i jako czarnulek i jako blondasek jest słodziusi :-)

Smile ale super gościu sobie siedzi :-) Mój właśnie leży na podłodze na kołderce i robi to samo co Antoś na ostatnim zdjęciu ehhehe

Słodziaki te nasze grudniaki :)

Te nasze Grudniaczki to takie całuśne dzieciaczki!!! Normalnie tylko wziąć i wycałować wszystkie!
Zobacz załącznik 369061
A tu takie porównanie, Hubcio jak miał 2 miesiące i Hubcio teraz. Taki cudny czarnulek był ;-)

Ojej ale się zmienił :) Teraz już taki mały chłopczyk :) Cudny!!!

Jaaaaka różnica. Taki fajny blondynek teraz z niego :)

A tutaj kilka mojego małego.

1. Zostawiłam małego na piętrze by coś przynieść z kuchni, a ten już uciekł z maty... (Jeszcze nie raczkuje tylko podnosi tyłek i ślizga się w przód).
Zobacz załącznik 369076
2. W wannie ćwicząc nową umiejętność siedzenia.
Zobacz załącznik 369077
3. Zajadając książeczkę.
Zobacz załącznik 369078

Super!!! W tej wannie jest uroczy :) A mój Alek kąpieli się boi. Już nie wiem co robić, może mu przejdzie...

hehe Buzc Hubcio to jak Krolciowy synek z czarnulka blondasek :D

Misia, odnosnie mycia to moze sprobujcie razem, czasem trzymam Arlene na rekach i wchodzimy pod prysznic i ona to uwielbia, poza tym zabawki spelniaja swoje role i spiewanie :D mimo ze ona lubi wode to jej jeszcze "uprzyjemniamy"

Smile , sliczny ten Twoj maluch, podejrzewam ze po mamie :D, tak sie przygladam Twojemu avatarowi i w sumie bardzo bym miala ochote zobaczyc Cie na czyms wiekszym by sie przekonac czy faktycznie takas sliczna jak mi sie wydaje :D

Jesli chodzi o zdjecia itd z pelzajacymi raczkujacymi dziecmi to ja niestety nie mam czym sie pochwalic :D bo moje malenstwo lezy na brzuchu i stopy do gory :O jak sie wkurza to kleczy hehe ale robi to ze zlosci wiec nie pamieta potem ;)

Mnie się wydaje, że Hub nic się nie zmienił, tylko wydoroślał. No pomijając zmianę koloru włosków! Mój też teraz taki siwy!
Antoś ma nieziemskie ciemne oczka! U mnie wokół(rodzina, znajomi) królują niebieskie.

Mam 7 miesięcy!!
my702.jpg

By bodzinka at 2011-07-04

my697.jpg

Mama mnie nie karmi..
my632.jpg

By Bodzinka at 2011-07-04
Starszy brat to jet TO
my519.jpg

my506.jpg