• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria grudniowych maluszków

wszystkie dzieci sa przecudne!!! tfu tfu :-) chyba ja nie dawala foty jeszcze wiec prosze z mamusia i sam :) a to z tatusiem misie swietnie udalo uchwycic :)

Załączniki

• misiomama.jpg
    misiomama.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC00166.jpg
    DSC00166.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 70
reklama
No i slicznas jak mi sie wydawalo, ale na Boga ile Ty masz lat???:confused2: poczulam sie nieco stetryczala jak Cie zobaczylam heheehhe wygladasz na koncowke nastolatkowania :tak:

Bo się jeszcze zarumienię :-D... 24 mi w październiku stuknie... ale jak kupuje jakieś wino czy cuś w sklepie to proszą jeszcze o dowodzik :D

Ach ja jaestem maniaczka zdjęc

Ja mam podobnie. Z ciekawości sprawdziłam ile mam zdjęć w 2 największych folderach (Zdjęcia z telefonu + Zdjęcia z Canona) i wyszło 1931. Są to zdjęcia na których jest antoś :D
I jeszcze filmy z kamery i te nagrywane telefonem :D

My też szaleliśmy przy Mateuszu. Do tego stopnia, że każdy miesiąc jego życia to osobny folder, tyle tego. Z pierwszego roku życia 11 płytek cd ze zdjęciami i 6 cd'ików z krótkimi filmikami(takimi robionymi aparatem).

Aż mnie zachęciłyście do zrobienia podsumowania :) Zdjęcia Franka (według folderów):
2 dzień - 7
4 dzień - 46
2 tydzień - 108
3 tydzień - 19 (!)
4 tydzień - 71
5 tydzień - 61
[czyli 1 miesiąc - 312]
2 miesiąc - 261
3 miesiąc - 180 + 87 (chrzest) = 267
4 miesiąc - 221
5 miesiąc - 124
6 miesiąc - 92
7 miesiąc - 51

Tendencja ewidentnie spadkowa ;)

My tak samo przy Zuzi strzelaliśmy zdjęcia co sekunda ;) a teraz też robimy ale już nie tak dużo i ostatnio stwierdziłam że Alek jest pod tym względem poszkodowany :(

reklama
Smile Ty naprawdę wyglądasz na 16 lat ;-) Jestem o pół roku od Ciebie starsza, a jak zobaczyłam zdjęcia to sie poczułam jak 40stka ;-) A Twój synuś cudny!
Misis nie ma to jak widok Mama i Syn - oboje wyglądacie na szczęsliwch, bo macie siebie.
Bodzia Ty to lubisz wzbudzać moją zazdrość ;p Dosyć, że cudnych chłopaków masz to jeszcze Ty wyglądasz jak Super Mamuśka! Ja po powrocie do pracy znowu przerzuciłam się na jeansy i trampki....a Ty prawdziwa SeksiMama!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry