reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

Bodzinka sama radosc jak sie patrzy na te zdjecia moj jak robi takie podobne wygibasy jak Twój na 1 fotce to bardzo czesto przewraca sie do tyłu i ma kolejnego guza ;/

reklama
Bodzia ależ Ty masz tych zdjęć:ppp:-pwszystkie sliczne! a Fifi idzie jak burza:-)

smile no śliczniutka jesteś;-) i taka młooodziutka:-pa mały cudny:tak:

beacia ślczna śmiechotka:laugh2:

bunzc no fajne takie porównania, moja też po urodzeniu czarna jak cyganka była, teraz z lekka wyłysiała i rzuca jej się młody włos:-D ale już nie taki ciorny heehe

Załączniki

• 20110611_190040.jpg
    20110611_190040.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 58
Na piątym zdjęciu Karol to normalnie taka niewinna Bodzia:tak::-D! I nikt mi nie wmówi, że on do Twojego m podobny:no:.

Widzę, że lubisz chłopaków w czerwieni:tak:, to super.
Lejesz miód na moje serce :-) A żeczywiscie mi sie czrwono zrobiło hi hi hi..Bo jakbyscie nie zauwazyły to mój ulubiony kolor ;-)
sarka bo ja maniaczka zdjęc..I tak mam mniej niz przy Lolku...
Ach ale Twoja stokrotka ślicznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lejesz miód na moje serce :-) A żeczywiscie mi sie czrwono zrobiło hi hi hi..Bo jakbyscie nie zauwazyły to mój ulubiony kolor ;-)
sarka bo ja maniaczka zdjęc..I tak mam mniej niz przy Lolku...
Ach ale Twoja stokrotka ślicznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mówią, ze Lolo do ojca podobny bo taki sam szczypior jak on i tyle! Ot i całe podobieństwo.

Tak samo mówią o moim bracie, jaki on do ojca podobny, a gów..no! Jest strasznie do mamy podobny, tylko mama mega puszysta i nie widać tak tego podobieństwa na pierwszy rzut oka, trzeba się wgłębić i porównać rysy.

:-D Smile na tym zdjeciu z Toba to mam wrazenie ze ona ma takie malusie krecone wloski jak male... murzynki:eek::laugh2:
Twoje wlosy sa faajne, gdybym takie miala nie byloby widac ze ich nie ma :-D
No i slicznas jak mi sie wydawalo, ale na Boga ile Ty masz lat???:confused2: poczulam sie nieco stetryczala jak Cie zobaczylam heheehhe wygladasz na koncowke nastolatkowania :tak:

Bodzia, Ty to masz zdjec :D u mnie nieco zaniedbany temat ale za tydzien mamy gosci i bedziemy zwiedzac okolice z nimi wiec przybedzie fotek :D

ale moge wrzucic filmik z dzis, tylko nie umiem obracac :zawstydzona/y: moje biedne odwodnione dziecko w pelnej krasie:-) nic dziwnego ze lekarze mowili ze zdrowa jak ona na widok obcych ciagle tak robila ze sie smiala mimo slabosci:eek:

YouTube - ‪MOV00181‬‏

reklama
Salomii boska jest!!! A jak pieknie pływa :-)
A Ty kochana masz przesliczny glos i taki ciepły :-) Fajnie Cię słyszeć :-)
Ach ja jaestem maniaczka zdjęc a przy Lolku miałam ich jeszcze więcej bo wtedy Pan Mąż był bardziej skory i do robienie i do bycia na nich ;-) Teraz twierdzi, że jest brzydal ..No i więcej go nie ma jak jest Ale jak gdzies idziemy to ja zawsze z aparatem, mój znak firmowy ;-)

Do góry