89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
Bodzinka sama radosc jak sie patrzy na te zdjecia moj jak robi takie podobne wygibasy jak Twój na 1 fotce to bardzo czesto przewraca sie do tyłu i ma kolejnego guza ;/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Smile ale z Ciebie laseczka a mały cuuuudny :-)
Świetnie wyglądaciei oboje macie takie śmiejące się oczy
!
wszystkie sliczne! a Fifi idzie jak burza:-)
a mały cudny

ale już nie taki ciorny heeheLejesz miód na moje serce :-) A żeczywiscie mi sie czrwono zrobiło hi hi hi..Bo jakbyscie nie zauwazyły to mój ulubiony kolor ;-)Na piątym zdjęciu Karol to normalnie taka niewinna Bodzia! I nikt mi nie wmówi, że on do Twojego m podobny
.
Widzę, że lubisz chłopaków w czerwieni, to super.
Lejesz miód na moje serce :-) A żeczywiscie mi sie czrwono zrobiło hi hi hi..Bo jakbyscie nie zauwazyły to mój ulubiony kolor ;-)
sarka bo ja maniaczka zdjęc..I tak mam mniej niz przy Lolku...
Ach ale Twoja stokrotka ślicznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Smile na tym zdjeciu z Toba to mam wrazenie ze ona ma takie malusie krecone wloski jak male... murzynki

poczulam sie nieco stetryczala jak Cie zobaczylam heheehhe wygladasz na koncowke nastolatkowania 
moje biedne odwodnione dziecko w pelnej krasie:-) nic dziwnego ze lekarze mowili ze zdrowa jak ona na widok obcych ciagle tak robila ze sie smiala mimo slabosci