• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
wielkie dzieki!! pokazw Twoj post mezowi, bo mowi ze po mnie ma tylko charakter...

Bazuję co prawda tylko na zdjęciach, ale na tym ostatnim jest do Ciebie strasznie podobna :)
Ja się za to załamuję coraz bardziej, bo wszyscy mówią, że Franek tylko do Taty podobny. Ech...:( Może będzie chociaż mądry po mamusi ;)

renczysia Mikuś chłop jak dąb!! prześlicznie sie usmiecha....
ewa nie przejmuj sie po urodzeniu kazdy mówi że PAulina to wykapany tatus-a teraz juz nie.... więc i Franus tez sie do mamusi upodobnia a mądry to na pewno będzie jak mamusia:D:D

Jak przynieśli mi Cypriana w szpitalu, to obecni wtedy rodzice i siostra jednocześnie - "ooo, mały Bodzio" :-D (mąż znaczy się;-) ) Ale tak naprawdę do tatusia podobny jest tylko z linii ust, a reszta - wykapana mamusia:tak:, a im starszy tym bardziej do mnie podobny:-)
Asia - masz ślicznego Jasia, taką ma milutką buźkę;-)
Renczysia - twój Miki jak zwykle wymiata, zastanawiam się czy wierzysz w ten przesąd żeby nie obcinać włosków do roku, a jeśli tak, to jestem ciekawa jaką fryzurę będzie miał na 1. urodzinach? :shocked2::laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry