reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria marcowych maluszków

agusiakemisia on mnie przez całą ciążę ani raz nie kopnął tak żeby mnie zabolało :happy2: ruszał się sporo i wypinał ale to były takie "zrównoważone" ruchy i zawsze wszystkim mówiłam że to będzie spokojne dziecko i rzeczywiście taki jest ;)) w ogóle prawie nie płacze tylko trochę jak jest głodny, cały czas się do wszystkich uśmiecha i bardzo dużo śpi :-)
a co do wygibasów to ma to po mnie, wierci się bardzo, co chwilę podczas snu pozycje zmienia zupełnie tak jak ja ;D
trokatka super sesja ja też będę musiała o jakiejś pomyśleć ale to jak młodego ze szpitala wypiszą, na razie odstawił antybiotyk i został dziś przeniesiony z inkubatorka na normalne łóżeczko, chcą go jeszcze potrzymać na obserwacji ale najgorsze chwile mamy już za sobą i wkrótce będzie z nami

reklama
Oglądam dzieciaczki. Wszystkie słodkie-do zjedzenia. Naprawdę prześliczne są. Małe cudeńka. Uważam, że zaraz po urodzeniu wszystkie te świeżynki są doskonałe-bez dwóch zdań. Uszka, noski, usteczka, wszystko małe i przeurocze. Dobrze, że ktoś kiedyś wymyślił aparat:-)
Gratuluje wszystkim mamom wspaniałych dzieciaczków!

Renia - twój synek ja zwykle powalił mnie:tak: jest bosski!
Trakotka - jak każda Jagódka, twoja jest przeuroczą i prześliczną dziewczynką, ciesz się póki możesz, bo po roczku zrobi się z niej taki łobuz że nie ogarniesz - uwierz wspomnisz moje słowa!!!!
Ivi - achhhh śpioszek :)

Dziękuje za przestrogę na przyszłość, ale widzę doświadczoną mama Jagody:-)
Narazie Nasza Jagoda jest grzeczna, choć z charakterem. Już teraz potrafi zmiękczyć nasze serca i coś na nas, rodzicach wymóc. Zobaczymy jak to będzie dalej.

reklama
Do góry