reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Traschka moja pani mgr rehabilitacji do której chodze już długo (teraz z przerwą) ważyła przed ciążą 40 kg w ciąży przytyła 20kg!!! a jak wychodziła ze szpitala po 4 dobie to miała 12 kg mniej!!!!!!!!!
Więc nie wiadomo jak bedzie z nami...

JA doganiam was z wagą mam +12 kg a długo trzymałam malutką wagę, ale za każdym razem na wizycie gin mi mówi - duże dziecko będzie pani miała - więc lekkiego pietra mam ale co sie będę przejmować na zapas, zobaczymy "w praniu" jak wyjdzie ;-)

reklama
dubeltówka zgrabny fajny brzusio.

Ale normalnie jak patrze na te Wasze i moje zdjęcia z początku ciąży to sie samam do siebie śmieje że takie wychudzone byłyśmy:-D
Zadzierałysmy bluzeczki i widziałyśmy chyba coś czego jeszcze dobrze nie było widać :-D.....a teraz jakie balony jesteśmy:-D

myślę,że ta nasza waga to nie jest ważne, WAZNE by maluchy były całe i zdrowe...wczoraj w tv jakiś doktorek mówił,ze kobieta w ciazy powinn aprzytyć ok 3kg ze to jest poprawne..i chyba cos mu sie popierdzieliło...bo to przeciez nielogiczne..gdzie ciezar malucha,wody,lozysko,macica powiekszona,piersi i objetosc krwi itd....

3 kg przez całą ciążę? To dziecko by musiało z 500 gram ważyć.. to parodia!
Ja mam zgagę paskudną... ale na własne zyczenie... objadłam się smażonych paluszków rybnych i teraz mam efekt..:eek::eek:

no i tak jak obiecałam tak chwalę się swoim brzuchem... chyba pobija rekordy innych czerwcowych mam..
aaga zobacz... w moim brzuchu mieszka jeden człowieczek a jest większy od twojego...
Oceńcie dziołszki czy opadł... bo mnie sie wydaje że tak! I mojemu M też się tak wydaje:)

36 tc

Ostatnia edycja:
Dubeltowka rzeczywiscie wychudzona bylas, hehe. Tak jak my wszystkie zreszta. Ciekawa jestem kiedy wrocimy do naszej wagi przedciazowej

Ja mam caly czas + 12, po ostatniej wizyci sie okazalo ze nawet schudlam troche, ale kiedy spytalam sie lekarza czy to normalne powiedziala, ze wczesniej szybko nabieralam dlatego teraz zwolnilam a nawet stracilam, ale dzidziol rosnie. To najwazniejsze
A to moje dzisiejsze troche inne zdjecie 35+5

_MG_6253 - Copy.jpg

reklama
Dzastina - pikny duży brzuszek, widać że to już końcóweczka i już bliżej niż dalej :tak:

Nadzieja - ale miałaś zarąbisty pomysł, zdjęcie 1sza klasa, mój mężuś je nawet podziwiał i powiedział że jutro też mi takie zrobi he he :-) no zobaczymy ;-)