• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
dzięki fioletowa, ale on taki mały nie jest. :no:
problem z waleniem w futrynę lub cokolwiek innego, w nigdy wcześniej nie waliłam- u mnie również występuje. do tego niezgrabność ruchowa, nie wspominając już o wstawaniu, np. z tego koca na zdjęciu. wszyscy mieliśmy ubaw- wstawanie na kilka rat: najpierw przejście do czworaka, potem do klęku, potem stęk i podniesienie cielska. wyczerpujące zajęcie. szczególnie wieczorem.:-);-)

fioletowa, anilek Piękne brzuszki :-)
Ja sobie wczoraj uświadomiłam, że upalna wiosna upalną wiosną, ale w czym ja będę chodzić?? :szok:

Smile w przyszłym tygodniu może pstrykniemy sobie wiosenną fotkę ze spacerku? :-) W dwójkę zawsze raźniej :-)

madzia ja mam właśnie więcej letnich rzeczy - ta tunika co na zdjęciu, to jest taka przed ciążowa
Artura rodziłam w sierpniu - dwie bluzki bez rękawów mam po tamtej ciąży, gdzies mi wcięło jedną z rękawem 3/4
mam spodnie rybaczki, a te co na zdjęciu to taki cienki jakby jeans - od koleżanki, ma córę z czerwca i syna z sierpnia - więc takie same terminy jak ja miałam/mam, od niej mam kilka bluzek cienkich...
zimowe ciuchy ciążowe, które miałam od szczuplejszych dziewczyn, jak i moje sztruksy długie już się raczej nie nadają, za ciasno mi w nich, więc ja jestem happy z wiosny, przynajmniej nie mam problemu z dopinaniem się ;-)

ja największy problem mam ze wstawaniem z ziemi, masakra, na czworaka do czegoś czego się będę mogła oprzeć a potem pomału do góry ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry