reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria Naszych Słoneczek

reklama
DSC00959..jpgchwil&#281; przed A PS&.jpgto ja tez sie pochwalę moimi dzieciakami:)

AsiaKC Dominiczka jest przecudna, chlopcy pewnie sa zadowoleni ze wreszcie maja sioistrzyczke :) Corcia wyglada jakby cos sie jej snilo.

Katrinka Krzysiu to maly przystojniaczek, burza wlosow na glowie i jakie ma sliczne usta.

Tabasia Alex wyglada na pierwszym zdjeciu jak taki maly facio, tak raczki ma fajnie ulozone. Super chlopczyk.

Candy widze ze Twoje szczescie jako jedno z nieliczynych pozuje z otwartymi oczkami, a oczka Miloszek ma przesliczne.

Ewcia sliczne masz dzieciaczki, i jak ladnie siostrzyczka zajmuje sie braciszkiem. Sliczne zdjecia.

Teraz, jak już mam Jakubka w domu, to nie mogę przestać na niego patrzeć:-) Jest taki cudowny, że aż serce rośnie.
Pewnie wszystkie mamy mają tak samo. Zresztą wszystkie nasze marcowe (lutowe też ;-)) dzieciaki są naprawdę piękne i udane:tak::tak::tak:

Fiolkowa sliczne zdjecia, piekna z Ciebie mamsuia a te stopki Kubusia sa slodziutkie.

no fiołkowa fotograf normalnie z ciebie :) a twój model słodki :))

ewcia jaka burza włosków u twojego maleństwa! :o

Jakież słodkości te wasze maleństwa:tak::tak::tak::tak:cudowne....powtórzę....ja też już chcę moje!!!!!!!
Zdecydowanie, mamy w dwupakach nie powinny mieć dostępu do tego wątku;-);-);-)

reklama
Do góry