reklama

Galeria Naszych Słoneczek

reklama
Same śliczości prezentujecie :-) wszystkie dzieciaki sa po prostu do schrupania:-)

Kochana, moja skończyła 2 miesiące i tydzien temu mierzyła 53cm, więc Twoja to nie taka znowu kruszynka :)
:szok::szok::szok: taka masz kruszynke:szok::szok::szok: Sądzilam ze wczesniki w wiekszym lub miejszym stopniu nadrabiaja te cm i kg do dzieci urodzonych w terminie a tu mnie bardzo zaskoczylas!! Moja to klocuszek jest w takim wypadku :-D

Same śliczości prezentujecie :-) wszystkie dzieciaki sa po prostu do schrupania:-)

:szok::szok::szok: taka masz kruszynke:szok::szok::szok: Sądzilam ze wczesniki w wiekszym lub miejszym stopniu nadrabiaja te cm i kg do dzieci urodzonych w terminie a tu mnie bardzo zaskoczylas!! Moja to klocuszek jest w takim wypadku :-D

no właśnie nadrobiła z 45cm ;P
w siatce centylowej pnie się do góry, więc jest ok :)

Kamikaa- takie duże zdjęcia dałaś, że mi się nie chcą otworzyć :(

ja nie wiem jak to sie dzieje raz jest normalne a raz jakies obrzydliwie duze ze samej mi sie nie otwiera echhhhhhh powalone to wszystko
jak sie robi takie male jak wysze fotki

Mój smerfik przed lekarzem i spacerkiem;-)

Załączniki

• DSC00711.jpg
    DSC00711.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 81
reklama
jak się urodził to tylko 54 cm miał a teraz ? sama nie wiem ;). A i dziekujemy za komplement ;) ale to tylko zdjęcie rzeczywistość bywa inna ;) Dobrze że tłuszczyk za wózkiem schowany :tak:.
Ale te dzieciaczki są słodkie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry