reklama

Galeria Naszych Słoneczek

ale te są od 5 do 9 kg więc spoko :) 9 kg to mają dzieci półroczne więc raczej nie jest to na zapas :)

reklama
Ja połakomiłam się raz na większą ilość pampersów w promocji i w finale z desperacji sprzedaje 2 paczki tych od 3kilo za 70złotych...byle się pozbyć i jestem stratna o 10złotych.Radzę uważać i nie brać na zapas,góra na miesiąc.Jak dla mnie te pampersy są małe,znajoma też tak myśli.
Myśmy podostawali też mnóstwo pieluch 3-6 kg i też sprzedaję. Przynajmniej tyle, że nie tracę kasy.

blueberry - mój też tak rączkę podnosi, a mój M mówi "mocy przybywaj";-):-)

koza bo brak rozowego>????

Blueberry super fota, i super sie juz synek usmiecha.... moja mala jakas nie chetna do smiania.

Hehe bo w sumie na tym etapie to dziecko po ubraniu najłatwiej poznac. Ja jak na razie tylko raz mialam stycznosc z osoba ktora wiedziala ze to dziewczynka. Ostatnio w sklepie mijałam faceta który miał w wózku płaczacego niemowlaka i wypalil: popatrz jaki kolega grzeczniutki :-D Ale ja wiedzialam ze tak bedzie skoro ubieram ja w chłopiece ubranka. ostatnio dostałam ciuszki po córce kolezanki- oczywiscie wiekszosc w różu :baffled: Mój małz jak to zobaczył to powiedzial ze nie wyobraza sobie zeby hank w takich sukienkach chodzil i jesli kiedys jej to załoze to osobiscie jej zdjecie zrobi :-D
młoda mamuśka u Ciebie to przynajmniej pytają a u mnie to od razu zakładają że chłopak hehe

reklama
Sliczne :)
Moja z racji posiadania ubranek po niewiele starszym bracie tez wyglada jak chlopczyk ale mi osobiscie podobaja sie dziewczynskie ubranka :) no moze nie te w kolorze pieknego rozu ale jest duzo takich pieknych ubranek dla dziewczynek ktore przy Bartoszu tylko ogladalam ze moja corka napewno bedzie chodzila ubrana jak dziewczynka, niech tylko troche podrosnie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry