reklama

Galeria Naszych Słoneczek

ja tez róznie ubieram,teraz akurat jest na nibiesko i zielone skarpetki.Mam taki czerwony sweterek widac na zdj,ale zawsze mówia ze ładny z niego chłopczyk,bo wózek mam niebieski.

reklama
mojego też mylili z dziewczynką :D
a ubieram zazwyczaj niebiesko, kremowo , czasem coś kolorowego

Dronka na trzecim zdjęciu mała jest w takiej kremowej bluzeczce :) Miłoszek też ma taką a nawet taki komplet :)

Ostatnia edycja:
Ionka u nas chrzest wyglada tak,ze jest specjalna chrzcielna msza.Rodzice wraz z rodzicanmi chrzestnymi siedzą w lawce.Na kazda rodzine jedna lawka.Trzyma sie dziecko na rękach caly czas w tym becie(w becie jednak wygodniej na rekach niz bez betu szczegolnie przy takim malcu)i chrzest jakby taki na raty :Mniej wiecej na poczatku jest nalozenie znaku krzyza,jakos po komuni,jest zapalenie swiec przez chrzestnych,potem nalozeneie bialej szatki ,pozniej sam chrzest a na koncu procesja w okol oltarza.Wiec dziwnie by tak wózku

3mmilenki.jpg
[/URL][/URL][/IMG]
Moja Milenka dzisiaj skończyła trzeci miesiąc:) Ależ rosną te nasze pociechy, strasznie szybko czas leci:)

Mój smieszek:-)

Załączniki

• DSC00787.jpg
    DSC00787.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC00788.jpg
    DSC00788.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC00790.jpg
    DSC00790.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC00791.jpg
    DSC00791.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 51
reklama
ale Wasze dzieci wysoko główki trzymają!! moja już prawie 3 miesiące ma, podniesie na pół minuty i tyle, jakaś leniwa wersja mi się trafiła...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry