reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Atram ty taka szczupła i bluźnisz tu o toczeniu??? My Was pewnie za 2,3 tygodnie nadgonimy z nawiązką :D. Wy już macie śliczne brzuchole, w których wiadomo że mieszka mały lokator a ja wyglądam jakbym jadła obiad na śniadanie, drugie śniadanie, obiad i kolacje :). i czasami się zastanawiam czy ta moja ciąża nie jest urojona :p. Ale na szczęście mam świadków :)

O dobrze wiedziec ze nie tylko ja bez brzucha jestem. Mimo skonczonegi 17 tc nie mam brzuszka- tylko tluszczyk jak po dobrych swiatecznych posilkach :-)
Ale brzuszki macie REWELACYJNE, kazdy jest piekny, bo juz jest , a ruchy- oj czekam i czekam i moj bak jakos nie chce mnie pozdrowic ..

reklama
Atram ty taka szczupła i bluźnisz tu o toczeniu??? My Was pewnie za 2,3 tygodnie nadgonimy z nawiązką :D. Wy już macie śliczne brzuchole, w których wiadomo że mieszka mały lokator a ja wyglądam jakbym jadła obiad na śniadanie, drugie śniadanie, obiad i kolacje :). i czasami się zastanawiam czy ta moja ciąża nie jest urojona :p. Ale na szczęście mam świadków :)

oj tam, oj tam, ja tam nie chce bluznic tfu, tfu, bimbałek jest fajny
no ale skoro my juz cos mamy to wiesz, mamy wieksza szanse na pilki plazowe :))))

a z tym jedzeniem to dzisiaj pobilam sama siebie, pierwszy raz mnie wzialo dzisiaj na slodko ale jak...
zjadlam 3 kromale chlebka z nutella
no myslalam ze sie nie zatrzymam , masakra hehehehe

Miłka zobaczymy co bedzie w 36 tyg :-)

Rudson jesteśmy z Tobą....
dziewczeta ja tak samo mam raczej maly brzuszek wygląda jak po przejedzeniu... I mam podobne myslenie czy to aby nie urojona ciąża hihi. Jestem wysoka w miare (180) to moze dlatgeo dzidziuś ma "miejsce" i nie wypycha mi brzucha...?

Ja nie wiem jaki mam brzuchol ale babcia na mnie popatrzyła i powiedziała-Chłopak, przy Julce sie nie pomyliła zobaczymy teraz, ona twierdzi ze nigdy sie nie myli:p
a co do wzrostu to cos w tym jest bo tez jestem wysoka i dziecko sie tak szybko nie wypycha bo ma duzo miejsca...

Rudson jesteśmy z Tobą....
dziewczeta ja tak samo mam raczej maly brzuszek wygląda jak po przejedzeniu... I mam podobne myslenie czy to aby nie urojona ciąża hihi. Jestem wysoka w miare (180) to moze dlatgeo dzidziuś ma "miejsce" i nie wypycha mi brzucha...?

Ja tez mam taki nieciazowy brzuszek na razie, raczej brzuch obzartucha :-D no jeszcze miesiac i moze sie to zmieni. Z drugiej str moge chodzic w moich spodniach bez problemu wiec jest plus jakis. Chociaz juz sie takiej pileczki doczekac nie moge!

reklama
Do góry