• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria sierpniówek

Ten miękki stanik to też sposób, robiłam tak przed ciążą bo po Judysi zostały mi tzn. naleśniki..czyli dużo wisi od góry a wszystko co było niezłe leży na dole :-):-D
Co do sutków to nie możesz ich policzyć, nie wiem czy na stronce co Atana podała też to piszę ale taka jest zasada.. nimi nie wypełniasz miseczki. Pamiętaj też by sprawdzić się w obwodzie na wdechu i wydechu. Jak wybierasz stanik to dobrze wiedzieć jak się rozciąga, ostatnio zauważyłam, że dużo staników jest już mniej rozciągliwych i później niestety cisną.
Nigdy [ moim zdaniem ] nie wyliczysz sobie rozmiaru idealnego. Ważne [ też moim zdaniem ] jest znać mniej więcej rozmiar, idąc do sklepu bierzesz sobie 95 a[aa] 95 b i np 90 b. Zależy też jakiego kroju jest miska i czy kupujesz stanik powiększający gdzie jest dużo tej gąbki czy nie.
Co do stronek, to na kilku sprawdzałam co mi wyliczą i większość podawała co innego, lepiej więc zmierzyć się samemu i odwzorować z tabelki :tak:

reklama
Z dzisiejszej wyprawy do zoo

Załączniki

• 1401034250147.jpg
    1401034250147.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 184
  • 1401034285650.jpg
    1401034285650.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 147
Ślicznie Fiufiu wyglądasz, widać też żeś z dnia zadowolona była i jakby wogóle nie zmęczona :-D

Anna Ty chyba nie masz ani jednego rozstępu co? Bardzo zgrabny ten brzusio więc i pokazywać możesz, ja bym się nie odważyła przez pozy młodego, ludzie by pouciekali :-D

Lilith dziękuję skarbie, ale mój brzuch składa się z samych rozstępów. Niestety mam ich setki i sprzed pierwszej ciąży i z tej. Dobrze ze choc na foto tego nie widać hihi...

W życiu bym nie powiedziała, że coś tam masz :szok: wygląda brzuszek na prawdę gładziutko i zgrabnie, w dodatku na leżąco.. żeby mój się tak ładnie prezentował :no:

Fiufiu popieram - bardzo ładnie Ci w tym chabrowym :-) i właśnie wyglądasz na pełną energii :-D

Ania bardzo ładny brzuszek, zgrabny! mój na leżąco to po prostu wygląda jak brzuch u mega otyłej kobity :-D a w ogóle to mnie dziś ciotka załamała, bo powiedziała, że w ogóle nie wyglądam jak w ciąży - tia, miłe to nie było, bo znaczy, że wyglądam jakby przytyła , żarła na młyn i po prostu tyła ;-)

reklama
Fiufiu to ze pasuje Ci ten kolor (nie wiedzialam ze to chabrowy sie nazywa ) to 100% racji !!!!!ale dodatkowo tryskasz na tych zdjeciach taka energia ,ze nie boje sie stwierdzic ,ze ten okres Ci sluzy !!!pieknie :-*

Ania zazdroszcze klimatu w jakim spedzalas czas :-/ zyc nie umierac -plaza to moj raj !!! Brzuszek masz piekny i faktycznie nie widac na nim ani jednej kreseczki !!! :-* :-*

Gawit a czy z ciocia wszystko ok??
Chociaz mi sie wydaje ze ludzie chca nas komplementowac a my to odbieramy -moja sasiadeczka mi zawsze z rana mowi "czesc gruba" ale ona sama mowi ze ma satysfakcje z tego i radoche bo raz przynajmniej moze mi tak mowic ,,,ja sie tez z tego smieje ,,,a tesciowa jak wyslalam jej zdjecia (te same co tu dodalam wczesniej" skomentowala "jejku ale ty wielka jestes czy oby lekarka dobrze wyliczyla termin " :-/ i to ze moja sasiadka sie nabija i mi to nie przeszkadza tak slowa tescuowej mnie wk..r...ily !!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry