reklama

Galeria sierpniówek

Ten miękki stanik to też sposób, robiłam tak przed ciążą bo po Judysi zostały mi tzn. naleśniki..czyli dużo wisi od góry a wszystko co było niezłe leży na dole :-):-D
Co do sutków to nie możesz ich policzyć, nie wiem czy na stronce co Atana podała też to piszę ale taka jest zasada.. nimi nie wypełniasz miseczki. Pamiętaj też by sprawdzić się w obwodzie na wdechu i wydechu. Jak wybierasz stanik to dobrze wiedzieć jak się rozciąga, ostatnio zauważyłam, że dużo staników jest już mniej rozciągliwych i później niestety cisną.
Nigdy [ moim zdaniem ] nie wyliczysz sobie rozmiaru idealnego. Ważne [ też moim zdaniem ] jest znać mniej więcej rozmiar, idąc do sklepu bierzesz sobie 95 a[aa] 95 b i np 90 b. Zależy też jakiego kroju jest miska i czy kupujesz stanik powiększający gdzie jest dużo tej gąbki czy nie.
Co do stronek, to na kilku sprawdzałam co mi wyliczą i większość podawała co innego, lepiej więc zmierzyć się samemu i odwzorować z tabelki :tak:

reklama
Z dzisiejszej wyprawy do zoo

Załączniki

• 1401034250147.jpg
    1401034250147.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 173
  • 1401034285650.jpg
    1401034285650.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 144
Ślicznie Fiufiu wyglądasz, widać też żeś z dnia zadowolona była i jakby wogóle nie zmęczona :-D

Anna Ty chyba nie masz ani jednego rozstępu co? Bardzo zgrabny ten brzusio więc i pokazywać możesz, ja bym się nie odważyła przez pozy młodego, ludzie by pouciekali :-D

Lilith dziękuję skarbie, ale mój brzuch składa się z samych rozstępów. Niestety mam ich setki i sprzed pierwszej ciąży i z tej. Dobrze ze choc na foto tego nie widać hihi...

W życiu bym nie powiedziała, że coś tam masz :szok: wygląda brzuszek na prawdę gładziutko i zgrabnie, w dodatku na leżąco.. żeby mój się tak ładnie prezentował :no:

Fiufiu popieram - bardzo ładnie Ci w tym chabrowym :-) i właśnie wyglądasz na pełną energii :-D

Ania bardzo ładny brzuszek, zgrabny! mój na leżąco to po prostu wygląda jak brzuch u mega otyłej kobity :-D a w ogóle to mnie dziś ciotka załamała, bo powiedziała, że w ogóle nie wyglądam jak w ciąży - tia, miłe to nie było, bo znaczy, że wyglądam jakby przytyła , żarła na młyn i po prostu tyła ;-)

reklama
Fiufiu to ze pasuje Ci ten kolor (nie wiedzialam ze to chabrowy sie nazywa ) to 100% racji !!!!!ale dodatkowo tryskasz na tych zdjeciach taka energia ,ze nie boje sie stwierdzic ,ze ten okres Ci sluzy !!!pieknie :-*

Ania zazdroszcze klimatu w jakim spedzalas czas :-/ zyc nie umierac -plaza to moj raj !!! Brzuszek masz piekny i faktycznie nie widac na nim ani jednej kreseczki !!! :-* :-*

Gawit a czy z ciocia wszystko ok??
Chociaz mi sie wydaje ze ludzie chca nas komplementowac a my to odbieramy -moja sasiadeczka mi zawsze z rana mowi "czesc gruba" ale ona sama mowi ze ma satysfakcje z tego i radoche bo raz przynajmniej moze mi tak mowic ,,,ja sie tez z tego smieje ,,,a tesciowa jak wyslalam jej zdjecia (te same co tu dodalam wczesniej" skomentowala "jejku ale ty wielka jestes czy oby lekarka dobrze wyliczyla termin " :-/ i to ze moja sasiadka sie nabija i mi to nie przeszkadza tak slowa tescuowej mnie wk..r...ily !!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry