reklama
Nikitka25
Fanka BB :)
Magda ale dzidzi musi być wygodnie u Ciebie :-). Moja córa pewnie od razu by przeskoczyła gdyby tylko mogła
Izis ty wyglądasz idealnie jak na ciężarną. Brzuch piłeczka, od razu widać i nikt się nie pomyli czy pare kg po zimie Ci zostało czy to bobas :-).
Izis ty wyglądasz idealnie jak na ciężarną. Brzuch piłeczka, od razu widać i nikt się nie pomyli czy pare kg po zimie Ci zostało czy to bobas :-).
Ewaelinka84
Dziewczyny slicznie !!!!!!!! Naprawde kazdy wyjatkowy
Izis czy to spodnie czy spodnica ???kolor bajeczny -zreszta figura pod spodem jeszcze leprza :-)
Majula ty to tez z tych mniej pokaznych (zazdroszcze )
A co do kwadratu to ja tam widze sliczne koleczko (czy cos ze mna nie tak ??? ;-)
Izis czy to spodnie czy spodnica ???kolor bajeczny -zreszta figura pod spodem jeszcze leprza :-)
Majula ty to tez z tych mniej pokaznych (zazdroszcze )
A co do kwadratu to ja tam widze sliczne koleczko (czy cos ze mna nie tak ??? ;-)
Niewiem mi sie wydaje ze jest taki prostakatny
hehe od razu pod cyckami jakby do przodu. W sensie ze niemam takiej pilki przed soba. Podobno mam lozysko na przedniej scianie bardzo wysoko moze dlatego. W 1 szej ciazy tez mialam taki prpstakat a nie pileczke hahahha. Przez co ciezko mi siedziec normalnie. Predzeh pol lezaco 
reklama
magda37
monia bardzo zgrabny brzuszek