reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a jeszcze co do piersi, leci Wam siara? u mnie było do tej pory (od 16 tyg) , że jak naciesnęlam to kropelka, oczywiście, nie naciskam za często bo nie wolno, raz chciałam sprawdzić;-) a teraz mam plamy na piżamie, zaschnięte wielkości 5- groszówki , na które do tego czai się pies i muszę szybko zapierać bo liże:-D zdazyło się tez w dzień, ale jednorazowo. na szczęście!!
ciekawa jestem czy zaraz nie będę musiała nosić wkładek.

Mam tez problemik z tkliwością, delikatne musnięcie powoduje nieprzyjemny ból... a co dopiero jak dziecko zacznei ssać... obawiam się, że nie dam rady:-(

reklama
Lusia - z tymi silikonami to taki zart:-) moj M to sie smieje ze ja to teraz jak Pamela ze Slonecznego Patrolu - stad te silikony.
Co do dolegliwosci to swedza mnie moje C potwornie...

Lusia - też miałam epizod z plamami na koszulce (po nocy) a tak to raz na czas mi się jakaś kropelka pojawi - niewiele tego. Nooo coraz bliżej nam do końca to maszyneria działać zaczyna :-)

Moje piersi urosły dosyć znacznie, na tyle, że ostatnio pękła mi skóra na sutku i krew kapała jak grochy:/ Nie ma już po tym śladu ale szczerze mówiąc, trochę mnie to przeraziło...
Poza tym sutki pociemniały, brodawki się powiększyły i mój D. też mówi, że mam piękne silikony;)

Mój brzuszek w 30tygodniu i 4dniu, jeszcze dwa miesiące i cztery dni do końca :D:D
Zobacz załącznik 256376

32t1d.jpg

A to my z dzisiaj . Mam brzuch dokładnie tak duży jak sąsiadka,która jest już w terminie... ekhm...

Neftis - śliczny,zgrabny brzusio.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry