reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Ala sliczna!!!:-):tak:
A Emilka nieźle wali w klawiaturę. Tak w ogóle to smiać mi się zawsze chce jak Tośka tak wali ręką w cokolwiek. Ostatnio jak ją trzymam w wanience na brzuszku to wali tak ręką w wodę:-)Śmiesznie jest:-D
Konradek komu język pokazywał??Tobie Tycia?:-);-)

Ale piękne zdjęcia :-):tak: juz mnie powoli trafiało ze nie mogę sobie wejsc na babyboom bo nie miałam neta, i dzwonie do męza i dzwonie on mi tłumaczy co sie mogło stać ja naprawiam a tu nic:no:. az w koncu zrobił mi niespodzianke i jak wracał z Krakowa do Chorzowa wstapił (chyba mnie sprawdzić:rofl2:)i net mi juz chodzi uffffff, jakie to szczeście:-D
Bibinka
ładnie wyglądałas w ciązy
Oczywscie córeczka Gosi sliczna

A to moja Zosia z koleżanką Lenką(2msc kwietnióweczka) która nas wczoraj odwiedziła z mamusią

Zosia była strasznie nią zaciekawiona

reklama
Do góry