reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Filipek jest przystojny jak .....śliczny chlopak:tak::-)
Jenny i brat :szok:strasznie do siebie podobni...
A Oliwka ma bardzo ladne foteczki znad morza....swietne ma spodenki moro:tak:

Ile fajnych fotek!
W ogóle to ja myslałam ze Jenny sie tak ostatnio zmienila:-D...a to jej braciszek :-)
Oliwka taaaka juz duża :) ślicznie ubrana :tak:
Mysia wszystkie zdjecia urocze szczególnie to po kąpieli

a tu troszke nas

Oliwka śliczne ma zdjecia na plaży, molo... i z kuzynami..rany, trójka na raz....same łóżeczka w pokoju:tak::-D:-D

:szok::szok::szok: Jenni i Chris tacy podobni..juz wiesz Irtasia do kogo córka będzie podobna...cały czas do Chrisa...u nas też tak jest..moja siostra jest do mnie podobna od urodzenia...cały czas...:baffled::baffled::baffled:

Zosia tak śliczna, delikatna...i jakie długie włoski ma :szok::szok::szok: A tak poza tym Oliwieczka podobają mi sie mebelki w kuchni...one takie ciemne są czy mi sie wydaje....ja właśnie jestem na etapie wyboru koloru mebli, płytek i takich tam...do kuchni

Mysia23 mebelki są z ikei ciemno brązowe z jasnymi (beż) wstawkami, ja tez jestem na etapie mebelków kuchennych, tez mi się one podobają, ale to mojej koleżanki są :tak:
one chyba kosztują 6 tyś bo kiedyś patrzyłam na nie, ale oni nie mają wszytskich szafek, nie zmieściły się i kilka oddali komuś

Tyle nowych zdjec....
wiec i dorzuce troszke Julki...:-p
swedzi mnie uszko;-)

z mama

lubie stac na glowie:-D

i czytac tez lubie...

a to poprostu ja Julcia:happy:

dzieki:tak::-)
Oliwieczka, nie widze zeby jej przeszkadzaly, spi normalnie......a co do wyciagania to przez pol roku nie mam ich ruszac....takze nie ruszam;-):-p

reklama
Julka i Zosia są ślicznymi blondynkami, takie delikatne i dziewczęce :tak:

A my dziś byłyśmy w Kcyni u Arabelli (też cioteczki z BB), Oli bawiła się z Misią (2,5 roku), wrzucam kilka fotek z wizyty:

a tu jeszcze jedno zdjęcie z wieczora, jak Oli ujeżdża jeździk tyłem do kierunku jazdy :-D

Do góry