reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

reklama
P1030799.jpg dzisiejszy 38 tygodni...

... i ubrany :) P1030825.jpg

Pozdrawiam wszystkie brzuszki:) każdy jest śliczny i wyjątkowy:)

illusion żeby u Ciebie pojawił się taki brzuch jak u innych ciężarnych w 38 tygodniu, to musiałabyś chyba chodzić ze dwa lata w ciąży. Super wyglądasz, tylko pozazdrościć figury i pięknego brzuszka!!!

Przeglądnęłam to forum od początku, oraz inne wątki. Obserwuję brzuszki przyszłych mam i muszę stwierdzić, że są bardzo różnej wielkości brzuszki. Jedne mają choćby balonika połknęły, a drugie zjadły podwójne śniadanie. Wcale to nie jest złe. Sama jestem w 6 tygodniu ciąży. Jest moją pierwszą. Bardzo się dziwię w jakim szybkim tempie zmienia się moje ciało. Zawsze miałam kobiece kształty. No... może jeśli chodzi o biodra i pupę, bo piersi brak:D Ale kurczę, brzuszka nigdy nie miałam, a tutaj taki niezwykły <3. :-D Jutro idę na wizytę drugą. Bo pierwsze jak się dowiedziałam o ciąży, umówiłam się, ale nie założył mi karty, bo był to 4tydz. i 3 dzień, ale według USG. Kazał przyjść właśnie teraz. Jutro się dowiem jak moje maleństwo się ma . ;-)

Dżasti jedyne co wciągałam, to przed zrobieniem tych zdjęć jedzonko heheh :p 

Lilith zapewniam Cię, że dzidziuś siedzi na swoim miejscu :p i co jeszcze mnie zaszokowało na ostatniej wizycie, podobno opływa go dużo wód :p

ostkapa dziękuję Ci za tak miłe słowa :) ale jednak przytyło mi się tu i tam i to sporo moim zdaniem:) musiałabym się Wam pokazać jak wyglądałam wcześniej, to zapewniam, że różnica jest duuża :)

MalaMio powodzenia :)

reklama
Do góry