Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Rózyczka całkowicie ale to całkowicei się z tobą zgadzam, dziecko głodne a nie może chwycić. A jak juz chwyci to pije szybko i nawet dużo, więc musi być głodne, ale coś mu przeszkadza jeść, dlatego musimy miec duzo cierpliwości, robić podchody, to właśnie o to chodzi.Rapunzel, wierz mi nie o to chodzi w sumie ile wypija mleczka, tylko o to, że po :
1.Wcale go nie chce pić, a jednocześnie jest głodny i płacze
2. Trzeba go caly dzień namierzać i przystawiać by cokolwiek wypił
a to nie jest normalne..
Gdyby mi dziecko wypiło spokojnie , normalnie ciagiem 60 ml to zrozumiem że wiecej nie chce , ale skoro on w ogóle normalnie nie chce łyka zrobić to cos jest nie tak
Wierzcie mi dziewczyny lub nie, ale naprawdę nie histeryzuję, a skoro moja własna matka , ktora dwoje swoich dzieci wychowala a teraz bawi dwoje wnuków też nie może się nadziwić, to chyba cos w tym jest..
A dodam jeszcze, że siada mi juz z tego ciagłego nachylania kręgosłup bo
naprawde cały dzień tak się nie da..

widze ze Wy tu o Bebilonie pepti rozprawiacie,ja karmie piersia i dokarmiam Pepti bo synek alergik i mam dylemat czy całkiem nie przejsc na butle,bo dieta ktora trzymam mnie wykańcza a zmiany nadal są:-(poza tym po moim pokarmie synke ulewa a po Pepti prawie wcale,tylko smak tego mleka mu nie odpowiada
woli moje ale pije to Pepti jakoś ,100 ml wypije 2 razy dziennie .a jakl u was maluszki,jakie butle macie i jakie mleczka pija wasze skarby?
nie jest takie złe.
i po 2 dniach odciągania pokarmu w ogóle nie miałam go.
Słuchaj jak chcesz tylko butlą karmić to powinien być to tylko Twój wybór i nie powinnaś mieć żadnych wyrzutów z tego powodu. Ja na szczęście nie miałam z tym problemu gorzej z moją mamą :-):-):-):-)