Bellaa
Fanka BB :)
Różyczka, Filip pije bebilon zwykły, ale miał tylko koło uszu. Teraz widzę, że kilka ma z jedenj strony, ale nie są jeszcze tak widoczne, wtedy to miał bardzo czerwone, a wszyscy mi sie tylko pytali co to jest, wkurzało mnie to,
przecież wysypki u dzieci są normalne. Zobaczę co będzie dalej, ale nigdy nie miał na całym ciele.:-(
przecież wysypki u dzieci są normalne. Zobaczę co będzie dalej, ale nigdy nie miał na całym ciele.:-(
. ja widzisz do dzisiaj ni wiem co ma Karolek. Też w sumie już myslałam, że może to byla zwykla wysypka? Mial ją na poczatku tylko na buzi, szyjce i uszkach..potem po czasie się rozszerzyła na cale ciałko, ale to były takie malusieńkie krosteczki, miliony doslownie tych krosteczek. Taka pani dermatolog powiedziala nam ż enie mamy sie zbytnio przejmowac że to AZS-czyli skaza bialkowa, że wg niej to łojotokowe zapalenie skóry..ale kazała np na wszelki wypadek odstawić alergeny..czyli np też do ubranka tylko bawełna, żadne polary i welniane ubranka..
A maly doslownie jak spi czasami buzią do kocyka-to ma zaraz potem czerwone plamki na tej stronie licka. Dlatego powyrzucalam wszystkie sztuczne kocyki itd.
jedno tylko jest co mnie niepokoi i to sie zaczelo wlasnie jak zaczelismy mu podawac pepti..malo mleka zaczal pić. pamietam humany wtrabił wtedy 80-100 ml, a pepti pijal juz po 70 ml na max. Oczywiscie w miare jak rosnie wypija wiecej teraz , ale wydaje mi sie że nie dużo.I nie pomagają żadne dosładzacze do pepti, po prostu mam wrażenie , że nie lubi pić mleka
Naprawdę zazdroszcze ci że mały tyle je. Kubuś od tygodnia prowadzi strajk głodowy zjada średnio 70-80ml na jedno karmienie:-(