reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GIEłDA czyli sprzedam, oddam, zamienię

reklama
A można wiedzieć dlaczego je sprzedajesz...? Coś z nim nie tak? Uwiera dziecko albo Ciebie czy o co chodzi??
wszystko z nim ok , ale kupiłam sobie chuste taką bez wiązania na wyjazd i przyzwyczajałam Kubę do noszenia i wszystko było ok , w dzień wyjazdu zgubiłam ją na dworcu więc na szybkiego kupiłam to nosidełko ale Kuba nie chce w nim siedzieć od razu krzyczy dlatego chce sprzedać bo nie mam juz miejsca w szafie ( mam jeszcze jedno nosidło którego też nie używam i mogę je dorzucić jako gratis :) )
Miękka CHUSTA od narodzin-OD SUPER SPRZEDAWCY!!! (1025569950) - Aukcje internetowe Allegro

WÓZEK POLAK
Gondolka i spacerówka w stanie na prawdę niezłym, chociaż uprzedzam że to wózek sprzed kilku lat. Czyściutki, zadbany czeka na nowego pasażera w Warszawie na Grochowie. Więcej szczegółów na pw

Opchnęłam już na allegro. Dlatego, że Asia nie śpi w lozeczku, czasem ja w nim zostawiam aby mi gdzies nie zwiala. Posciel nieuzywana, kurzyla sie tylko. Mam pare przescieradelek po Julce wiec to malej zostawilam i to wystarcza.

oddam buciki w rozmiarze 21

biało-granatowe nike
sandałki gufo
zamszowe trzewiki Vi-ga-mi
ocieplane polarem buciki z cholewką (nie wiem jakiej firmy)

Załączniki

• IMGP1658.jpg
    IMGP1658.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 56
  • IMGP1657.jpg
    IMGP1657.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama
przedam huśtawkę graco za 120 zł, pisałam na innym wątku dziś o niej, może macie koleżankę, która ma młodsze dziecko i byłaby zainteresowana zakupem, buja się fajnie ma 6 prędkości huśtania, są też melodyjki, ale one nie zawsze chcą grać, jest nie zniszczona, kupiliśmy ją używaną (po jednym dziecku) od kolegi z pracy mojego Pawła, w sumie to nawet za 100 zł bym ja sprzedała, bo tylko miejsce mi zajmuje.

Do góry