mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
dziunka
Ubranka do Madzi dotarły
BAaaardzoooo dziekuje
:-)
Ubranka do Madzi dotarły

BAaaardzoooo dziekuje
:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

:-)
I bede dosyłać jak chce
co uzbieram nowa paczke to wysle
No pewnie! Mega zadowolona jest bo mówi ze tyle jej tego nasłałaś ze właściwie jakieś pojedyńcze sztuki tylko będzie musiała dokupićMary a zadowolona ona chociaz? Bo tam w sumie rewelacji zadnych nie bylo chybaI bede dosyłać jak chce
co uzbieram nowa paczke to wysle
...]

No pewnie! Mega zadowolona jest bo mówi ze tyle jej tego nasłałaś ze właściwie jakieś pojedyńcze sztuki tylko będzie musiała dokupić
Wiesz ja myślę ze na "rewelacje" w tym przypadku przyjdzie jeszcze pora, a póki co chodzi o to zeby dziecko chodzić w czym miało...![]()
Tak tylko w kwesti przypomnienia... ;-)
, jeszcze tylko 3 tygodnie i się pakuje :-)
No przecież napisałam że ODDAM :-)to ja sie pisze bo co prawda narzie na 1 jestesmy n oale przyda sie.... oddajesz czy sprzedajesz???