Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej chciałam podziękować mamom które wysłały mi ciuszki i nianię elektryczną do Oleśnicy, mery jest moją przyjaciółka która mi pomaga w zebraniu niezbędnych rzeczy na powitanie maluszka wprawdzie termin na lipiec ale takich rzeczy nigdy za wiele. Bardzo Wam dziękuje i pozdrawiam
doszły doszłya krople doszly?

PEWNIEMary a zapakowac butelke? Mam calkiem nowa, Nuka co prawda ale moze sie przyda - raz wyparzona tylko, nigdy nie uzywana. Potem mam sudocrem otwarty, ale nie uzyty, tez chetnie go oddam, a od otwarcia 12M wiec jeszcze do konca roku bedzie wazny.
:-)alez bardzo proszę :-) zupełnie nie ma za cohej chciałam podziękować mamom które wysłały mi ciuszki i nianię elektryczną do Oleśnicy, mery jest moją przyjaciółka która mi pomaga w zebraniu niezbędnych rzeczy na powitanie maluszka wprawdzie termin na lipiec ale takich rzeczy nigdy za wiele. Bardzo Wam dziękuje i pozdrawiam
w szoku jestem, bo dopiero wczoraj wysłałam.
Moja droga, jaka ty oszczedna w słowach jestes,... Normalnie cie nie poznaje..Niania jeszcze nie doszła

1.Butki Pumy - jutro sie dowiem jaki rozmiar, bo mama zapomniala mi napisac![]()