reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GIEłDA czyli sprzedam, oddam, zamienię

reklama
Witajcie :-)
Pamiętacie mnie jeszcze? ;-)
Bede za 2 dni w PL. No i wiozę kilka puszek SILCOCKS BASE gdyby któraś chciała. Tutaj szczegóły SILCOCKS BASE 500g - Krem do pielęgnacji niemowląt (1494382534) - Aukcje internetowe Allegro oraz SILCOCKS BASE 500g - NOWY-do pielęgnacji niemowląt (1494382622) - Aukcje internetowe Allegro

Pomyslalam ze skoro mi skóre uratował, a właściwie Soni to może któraś z was będzie chciała zanabyć....
W razie pytań, służę pomocą :tak:

Aza, Effka
Ciekawa jestem jak tam wasze wrażenia dot. kremiku....
Czekam z niecierpliwością na jakies komentarze... :-p

Zauważyłam po jakiś 4 dniach. Stosuje 2 razy dziennie i te plamy juz nie są suche więc bardzo ładnie. Jednak i tak wybiore się do lekarza może da jakąś maść :)))

Mary, raz jeszcze dzieki za kremik. Bardzo fajna konsystencja, duzo fajniejsza niz masc cholesterolowa a efekt, bynajmniej u nas, lepszy. Skorka jest bardziej elastyczna, wygladzona i juz sie tak nie napina... poprawe zauwazylam po jakis 4-5 dniach, smarujemy 3x na dzien, chociaz K czasem zapomina i jest posmarowana 2x. wydawalo mi sie, ze drapanie tez jakby troche przeszlo, ale ostatnio poszalala kulinarnie i znowu mamy swedzidło :(

Zauważyłam po jakiś 4 dniach. Stosuje 2 razy dziennie i te plamy juz nie są suche więc bardzo ładnie. Jednak i tak wybiore się do lekarza może da jakąś maść :)))

Mary, raz jeszcze dzieki za kremik. Bardzo fajna konsystencja, duzo fajniejsza niz masc cholesterolowa a efekt, bynajmniej u nas, lepszy. Skorka jest bardziej elastyczna, wygladzona i juz sie tak nie napina... poprawe zauwazylam po jakis 4-5 dniach, smarujemy 3x na dzien, chociaz K czasem zapomina i jest posmarowana 2x. wydawalo mi sie, ze drapanie tez jakby troche przeszlo, ale ostatnio poszalala kulinarnie i znowu mamy swedzidło :(

To bardzo się cieszę że mogłam chociaż troche pomóc :)
W najblizszy pt tj 25.03 mój Łukasz będzie leciał na tydzień z Sonią do Pl więc jesli któraś jeszcze by chciała ten Silcocks krem do pielęgnacji to dajcie znać - wpakuję mu do torby ;)

reklama
Do góry