reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Giełda

katiusza88

Zaciekawiona BB
Mam do sprzedania ubrania ciążowe w bardzo dobrym stanie,niektore zalozone 2-3 razy. 4 pary spodni z H&M, sukienka,spodnica,sweterek, koszulka, legginsy wszystko h&m. Po wiecej info zapraszam na priv

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Chciałam zaprosić wszystkie forumowiczki z ŁODZI i OKOLIC na SWAP, czyli wymianę ubrań do Manufaktury w najbliższą sobotę na godzinę 11.00. Impreza odbywa się na II piętrze w Muzeum Fabryki. Jest to świetna okazja, żeby odświeżyć swoją szafę, pozbyć się rzeczy, które w niej zalegają (swoje lub dziecięce), wymienić je lub odsprzedać w rozsądnej cenie.

dziewczyny mam do sprzedania żółwie takie jak w linkach, wrzucam tutaj, bo może któraś się jeszcze skusi a na głównym wątku trudno będzie znaleźć.

LAMPKA NOCNA ŻÓŁW PROJEKTOR Z MUZYKĄ 4 KOLORY XL (3636949868) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

dokładnie te kolory, tylko jeszcze z zasilaczami do kontaktu. Kolor niebieski, beżowy i zielony są żywsze niż na tych fotkach.
Cena 17 zł z zasilaczem i 8zł za wysyłkę PP.

Mam jeszcze większe z oczami, kolor różowy i niebieski

ŻÓŁW PROJEKTOR ,LAMPKA, GWIAZDY, MUZYKA ,ZASILACZ (3635798428) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. też są z zasilaczem
27zł i 8 zł wysyłka.

To są naprawdę ceny które ja płaciłam w hurcie za żółwia i ładowarkę i najtańsza wysyłka polecona wychodzi prawie 8 zł :O

Jakbyście chciały jakiś to piszcie na pw.

Mogę też wysłać kurierem ale to + 7 zł bo kurier 15zł ale wtedy mogę wysłać np 2 czy 3 sztuki.

Witam :-)

jestem z innego wątku ale może któraś dziewczyna będzie zainteresowana. Mam do sprzedania wózek Implast Bolder Ecolina 3w1.

Kupię 97820253_5_644x461_zestaw-mebli-dzieciecych-ikea-leksvik-komoda-przewijak-i-lozeczko-wielkopolsk.jpg komode z przewijakiem Ikea Leksvik(małopolskie).

Załączniki

• 97820253_5_644x461_zestaw-mebli-dzieciecych-ikea-leksvik-komoda-przewijak-i-lozeczko-wielkopolsk.jpg
    97820253_5_644x461_zestaw-mebli-dzieciecych-ikea-leksvik-komoda-przewijak-i-lozeczko-wielkopolsk.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 114
Witam,odsprzedam 3 pary spodni ciążowych cena:50zł. Sama kupiłam je na allegro,niestety rozmiary nie pasuja. 2szt r.42, 3639467069.jpg1szt r.XL Odbiór osobisty Kraków-Niepołomice. Wysyłka 10zł

Załączniki

• 3639467069.jpg
    3639467069.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 197
reklama
Do góry