Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wiadomość od niej: "Hej! Byłam w szpitalu na zatrzymaniu akcji, a teraz jesteśmy u mojej babci i cały czas leżę. U mnie w domu nie ma do tego warunków bo remont. Szyjki już nie mam, brzuch cały czas twardy. Wpadne na BB pod koniec lipca, bo tu internetu niet. Buziaki dla wszystkich. Co u Was?"
nasza "GORĄCA LINIA" mocno rozgrzana....
info od Kiniusi z dzisiaj
"Hej jestem po wizycie i KTG. Wpon. idę do szpitala, cesarka pewnie po 2-3 dniach leżenia. Ogólnie u nas ok, oprócz nadal 1 kwestii. Buziaki dla wszystkich
"Hej, leze w szpitalu, szyja krotka, ale trzyma. Na CTG skurcze co chwile. jutro bede wiedziala co dalej. nie beda wywolywac porodu, ale tez opozniac - cokolwiek to znaczy. Buzki dla calego BB"
Kinga85 napisała tą wiadomość na wątku gratulacyjnym...
Karolek urodził się 16 lipca o 00:25 waży 3240 i ma 50cm
Wszystko u Nich okej! Mały dostał 10pkt )
Paula miała robioną cesarkę. A wczoraj późnym wieczorem wylądowała w szpitalu bo wody jej odeszły
info od Martinki z wczoraj wieczora - po moim pytaniu jak poród
"Niestaty poród był cieżki ze względu na ułożenie małego. Porozrywało mnie od wewnątrz, musieli misia wyciągnąc kleszczami. Nawet znieczulenie nawaliło, zadziałało tylko na prawą stronę. Mimo tego wszystkiego to najpiękniejszy dzień w naszym życiu. Przekonacie się już niedługo."
"Hej kochane, jestem po badaniach. Wszystko ok, cesarka w czwartek. Zmieniliśmy imię z małego Szymona na Bartosza. Jutro jeszcze USG. Ucałowania dla wszystkich."