Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wiadomosc od Riby: "Hejka. U nas wszystko w porzadku synus juz pije z cycusia. Strasznie sie ciesze bo balam sie ze po cc nie uda sie nam to tak szybko. Wczoraj mialam chwile zalamania, nie spalam 20h, caly dzien nie jadlam, duzo lekow przeciwbolowych i straszny bol, ale dzisiaj jest juz dobrze . Buziaki dla calego BB "
SMS od Czekoladki z dziś z godz. 7:
"Hej ja wczoraj wyladowalam jednak na IP i mnie zostawili jestem na sali porodowej. Boli strasznie rozwarcie na 3 cm ale nic sie nie zmienilo od wczoraj."
SMS od GSC z godz. 10:
"Hej wlasnie mialam robione usg lekarz na moje pytanie czy wszystko wporzadku powiedzial ze pozniej wszystko powie. Pytal przy badaniu tylko czy wody sie nie saczyly. A teraz slysze jak lekarze gadaja cos ze malo wod plodowych i ze "trzeba bedzie dzialac" o co chodzi boje sie" SMS z godz. 11:
"mam lewatywe pozniej kroplowke chca przyspieszyc porod ale nie wiadomo czy sie uda"
Odpisalam ze musi byc dobrej mysli, nie martwic sie i zbierac sily bo beda jej potrzebne i ze na pewno juz dzis zostanie szczesliwa mamusia.
info od Pajeczki
"Hej czujemy się dobrze odszedł mi czop i mam lekkie skurcze więc może mi się uda wyjść z małym ale czas pokaże, lek udało się dostać."
info od Kasi181
"Nic nie wiadomo. Ciągle ktg mi robią i wydaje mi się, że czekaja aż zacznę rodzić. Skurcze mam takie sobie i mało regularne więc pewnie jeszcze troche tu poleże. Buziaki dla wszystkich brzuchatek. Szkoda, że nie ma tu neta."