reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

A no widzisz to moj mowi że to zupelnie gdzie indziej pracuje a szkoda, mój teraz od 1-21 czerwca na poligon i zostane sama niunią zanudze sie na amen

Dobra ja się zmywam dziewczynki bo coś milcząco się zrobiło, mykam do wyrka potulić się do mojego a Zuzka już zasypia a mi pozostaje oglądać piątkowy hit na tvn, nie lubię takich filmów! dobranoc wam wszystkim, do jutra....

Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczornie:-)
dawidek zasnal juz o 20 godz i ja w miedzy czasie wyzlopilam sobie piwko:-)a potem to juz dawidek sie przebudzil i lezy mi tak na brzusiu i spi:-)ohh lekko kreci mi sie w glowcew koncu dobry rok nie pilam alkoholu:-)
befatka larvunia a wy jak tam juz wypilyscie?:szok:
ale bym se teraz pospala:-)kurde ale czekam az pranko mi sie wypierze i powiesze zeby miec z glowy:-)
wiecie co dawidkowi wychodzi ciemieniucha:-(oby szybko zniklo
katgen to pewnie z iza nasza kochana jest w szpitalu,szkoda tylko ze nie zdarzylysmy wymienic sie nr tel,teraz zapewne bysmy wiedzialy co z mala:nerd:
madziarena ja to sama niewiem gdzie nasi mezczyzni dokladnie w jakim plutonie sa,czy tam kompani,zawsze nie moge zapamietac:-D
i jak tam pisanie pracy ci idzie?

Natalko a co to za suchy tekst?przeciez my cie lubimy:-Dnie wkrecaj sobie kochana filmow:-D
wogule to skad do glowy przychodza ci takie mysli?

Mnie to już chyba nikt nie lubi:(
No co tam sie dzieje kochana nalej sobie szklanke mleka i chlapnij sobie z nami ;-):-):-)Ja własnie przyniosłam sobie butelczyne:-):-)Facet w pracy ,dziec spi a szukam jakiegos filmu do zassania.

Marzenka ja sobie juz konkretnie polałm i zaraz bedzie dno widac heheh

Ostatnia edycja:
Kochane jesteście!
Byłam dzisiaj u Jeżyka i pobawiałam się z Cypusiem. Teraz wróciłam do domu i dalej chce mi się ryczeć. Mąż pomyśli, że oszalałam bo prawie cały dzień płacze.

Kochane jesteście!
Byłam dzisiaj u Jeżyka i pobawiałam się z Cypusiem. Teraz wróciłam do domu i dalej chce mi się ryczeć. Mąż pomyśli, że oszalałam bo prawie cały dzień płacze.

Hormony wariuja kochana to normalne.Ja to miałam akcje:-D:-D:-D potrafiłam sobie jakas krzywa faze wkrecic chodzic z nia cały dzien pochlipujac po kontach.

No ale tez miałam masakre przez pierwszych 7mcy ciązy.Nie układało nam sie czesto sie kłócilismy(ale nie chce o tym pisac)Dopiero w 8 m-cu rozwiązł sie problem i moglismy sie spokojnie cieszyc ciąza.

wiec uszki do góry

A jeszcze miałam Ci pisac zebys w trudnych chwilach pomyslała o dzidzi mi najbardziej pomagała kąpiel w wannie i wtedy gadałam do mojego brzusia i wyobrazałam sobie jak bedzie wyglądała moja dzidzia.I staraj sie robic to co lubisz co sprawia Ci przyjemnosc i duzo wychodz z domu.

Ostatnia edycja:
Hormony wariuja kochana to normalne.Ja to miałam akcje:-D:-D:-D potrafiłam sobie jakas krzywa faze wkrecic chodzic z nia cały dzien pochlipujac po kontach.

No ale tez miałam masakre przez pierwszych 7mcy ciązy.Nie układało nam sie czesto sie kłócilismy(ale nie chce o tym pisac)Dopiero w 8 m-cu rozwiązł sie problem i moglismy sie spokojnie cieszyc ciąza.

wiec uszki do góry

A jeszcze miałam Ci pisac zebys w trudnych chwilach pomyslała o dzidzi mi najbardziej pomagała kąpiel w wannie i wtedy gadałam do mojego brzusia i wyobrazałam sobie jak bedzie wyglądała moja dzidzia.I staraj sie robic to co lubisz co sprawia Ci przyjemnosc i duzo wychodz z domu.

Ja poprostu potrzebuje kobitek, które wiedzą, co przechodzę i mnie rozumieją.
A tu takie znalazłam. I dzięki za to Jeżykowi:-). Ten Jej Cypuś jest rozbrajający. Nagadałam się z Nim za wszystkie czasy. I jak się do mnie uśmiechnął to od razu mi się lepiej zrobiło. Ja już nie mogę doczekać się Maleństwa:tak:.

Befatka1982- masz śliczną córcię-taka mała, roześmiana:-D. Idę po mleczko i zaraz do Was wracam.;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Befatka1982- masz śliczną córcię-taka mała, roześmiana:-D. Idę po mleczko i zaraz do Was wracam.;-)
A dziekuje.Smiejemy sie z J.ze najlepsze co razem zmontowalismy to nasza Kayka:-D:-D:-DNo i faktycznie młoda zaciesza bez przerwy.A tak sie bałam ze bedzie smutas bo ja miałam doła przez tak długo w ciazy
Masz juz mleko? bo ja osuszyłam puchara.
Marzenka masz racje używaj męza:-D:-D
A ja znowu sama
:szok::szok::szok:Musze dziecia obudzic bo zasnela o 7 i bedzie szalc do północy
Ale mam głupawke

Ostatnia edycja:
Do góry