marzenka21
Fanka BB :)
ale sie sliczna pogoda robi:-) az milo:-):-)kurde ze tez mi moj wozka nie wyciagnal

pozostaje nam tylko balkon otworzyc na maksa i wietrzyc:-):-)
Beti jak tam twoje wakacje spedzaja?
kiedys to byly czasy jeziorko i takie tam az milo powspominaca teraz juz inne zycie obowiazki dziecko,szkoda ze tylko mlodziez wlasnie tego nie docenia co ma.
A dawidek dalej spi heheh,

pozostaje nam tylko balkon otworzyc na maksa i wietrzyc:-):-)Beti jak tam twoje wakacje spedzaja?
kiedys to byly czasy jeziorko i takie tam az milo powspominaca teraz juz inne zycie obowiazki dziecko,szkoda ze tylko mlodziez wlasnie tego nie docenia co ma.
A dawidek dalej spi heheh,
ale może jutro wybiore się na monitoring zobaczymy:-)
Kiedy wyprowadzaliśmy się do M-cza to takie zbiorowisko zrobiły że nie wiem jakby nigdy nie widzieli mebli, dobrze że już tam nie mieszkam:-)

wręcz przeciwnie, dość ma widoku dzieci które siedzą na przystankach albo bawią się byle gdzie bo nawet nie ma porządnego placu zabaw a świetlica się nie utrzymała, żal mi dzieci które nie mogą chodzić na żadne tańce, zajęcia typu koszykówka bo rodzice nie mają po prostu na paliwo żeby wozić dziecko kilka razy w tygodniu do miasta albo po prostu są w pracy, żal mi nawet mojego dziecka które żeby chodzić do przedszkola i mieć równy start musi tłuc się autobusem rano i po południu (mimo że to lubi). a to że wszyscy się znają i jest spokój to według mnie są tylko małe plusiki życia na wsi. możecie mnie zlinczować ale takie jest moje zdanie.