reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja też tak robię:tak::tak: jutro już powinno być mniej, ale jeśli np. oczko acznie puchnąć lub robić się czerwone to nie czekaj do poniedziałku z wizytą u lekarza

reklama
hello kobity...

dzis ide z marcelkiem na 15.30 do lekarza... przeraza mnie jego katar :-( i zaczyna kaslac :-( a na jutro zaplanowalam wypad na caly dzien na dzialeczke do rodzicow z basenen specjalnie dla malego.. chyba bedzie trzeba zrezygnowac z basenu :-(

katgen bo altem się nie sprząta:-p:-p:-p

larvunia daj znac co powiedział lekarz, może to nic poważnego a kaszle od spływającego katarku

Witam
Zdrówka wszystkim.
Megi fajnie ze u Was juz ok.
Ja zasypiam na stojąco miałam straszną noc.Gorączka powróciła póznym wieczorem.Mała strasznie marudziła i popłakiwała przez sen.Było goraco to przyniosłam ,,wiatrak''do naszej sypialni.Ok 2 przebudziła sie i tak fajnie cos spiewała a pózniej znowu lipa Ustawiłam sobie budzik na 4,30 zeby ja jeszcze raz sprawdzisc ale go nie słyszałam:szok::szok::szok:a tarabani jak dzwony koscielne.
Najgorsze jest to ze nie pozwala sobie zmierzyc temp. wpada w histerie jakąs w nocy juz nie wytrzymałam i na siłe zmierzyłam jej w doopci:zawstydzona/y:było prawie 39.Mam maxa jeszcze Filip dzis na maxa upierdliwy i juz 2 razy wylał picie na podłoge bo macha tymi nogami nad ławą jak czub jakis :angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:
Na dzien dzisiejszy tylko gorączka i 0 innych objawów poczekam do poniedziałku jak nie to lece do lekarza(po parecatamol:-p)Modląc sie o to zeby to była jakas 3dniówka.
Ok wracam do moich potwórków
Miłego dnia byeee

Ostatnia edycja:
no wlasnie tez tak myslalam,ale zawsze nie zaszkodzi sie zapytac hehe.
ja juz kwiatki poprzesadzalam teraz czekam az mi dawidek zasnie bo nic nie moge zrobic,marudzi i marudzi chyba mu zabki wychodza bo bierze raczki do buzi i placze a glodny nie jest,i to nie taki placz tylko blaganie o pomoc:szok::szok:
ale goraco,maskara nie idzie wytrzymac,
dawidek w samym pampku i koszulce:-)
a jak izolda nasza sie trzyma w taka goraczke?

:szok:o widze ze nasza izolda ma juz 9 miesiecy:-):-):-):-):-)
dawidek taki marudny ze nie idzie wytrzymac,zaraz i tak pewnie sie obudzi na jedzonko:baffled::baffled:
a ja dalej lece ogarnac lazienke,by jutro nie miec roboty bo moze uda mi sie wyskoczyc do miasta jak moj wroci,no ale to zalezy o ktorej wroci:-p
Natalko aczemu ty nic nie piszesz?co sie dzieje kochana?
Beti gdzie dzis sie podziewasz?
Megi a ty dalej szykujesz sie na jutro:tak:pewnie smakolyki szykujesz cio?
Jezyk a ty bylas juz z cypusiem nad jeziorem?jak on wogule reaguje na taka duchote?

reklama
Tak Marzenka, Izka skończyla wczoraj 9 miesiecy. Ona przez ta pogode nie chce mi jesc za bardzo nic innego jak mleko. ale pije duzo wiec sie nie martwię.

Do góry