reklama
hello kobity...
dzis ide z marcelkiem na 15.30 do lekarza... przeraza mnie jego katar :-( i zaczyna kaslac :-( a na jutro zaplanowalam wypad na caly dzien na dzialeczke do rodzicow z basenen specjalnie dla malego.. chyba bedzie trzeba zrezygnowac z basenu :-(
dzis ide z marcelkiem na 15.30 do lekarza... przeraza mnie jego katar :-( i zaczyna kaslac :-( a na jutro zaplanowalam wypad na caly dzien na dzialeczke do rodzicow z basenen specjalnie dla malego.. chyba bedzie trzeba zrezygnowac z basenu :-(
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Witam
Zdrówka wszystkim.
Megi fajnie ze u Was juz ok.
Ja zasypiam na stojąco miałam straszną noc.Gorączka powróciła póznym wieczorem.Mała strasznie marudziła i popłakiwała przez sen.Było goraco to przyniosłam ,,wiatrak''do naszej sypialni.Ok 2 przebudziła sie i tak fajnie cos spiewała a pózniej znowu lipa Ustawiłam sobie budzik na 4,30 zeby ja jeszcze raz sprawdzisc ale go nie słyszałam

a tarabani jak dzwony koscielne.
Najgorsze jest to ze nie pozwala sobie zmierzyc temp. wpada w histerie jakąs w nocy juz nie wytrzymałam i na siłe zmierzyłam jej w doopci
było prawie 39.Mam maxa jeszcze Filip dzis na maxa upierdliwy i juz 2 razy wylał picie na podłoge bo macha tymi nogami nad ławą jak czub jakis 

Na dzien dzisiejszy tylko gorączka i 0 innych objawów poczekam do poniedziałku jak nie to lece do lekarza(po parecatamol
)Modląc sie o to zeby to była jakas 3dniówka.
Ok wracam do moich potwórków
Miłego dnia byeee
Zdrówka wszystkim.
Megi fajnie ze u Was juz ok.
Ja zasypiam na stojąco miałam straszną noc.Gorączka powróciła póznym wieczorem.Mała strasznie marudziła i popłakiwała przez sen.Było goraco to przyniosłam ,,wiatrak''do naszej sypialni.Ok 2 przebudziła sie i tak fajnie cos spiewała a pózniej znowu lipa Ustawiłam sobie budzik na 4,30 zeby ja jeszcze raz sprawdzisc ale go nie słyszałam

a tarabani jak dzwony koscielne.Najgorsze jest to ze nie pozwala sobie zmierzyc temp. wpada w histerie jakąs w nocy juz nie wytrzymałam i na siłe zmierzyłam jej w doopci
było prawie 39.Mam maxa jeszcze Filip dzis na maxa upierdliwy i juz 2 razy wylał picie na podłoge bo macha tymi nogami nad ławą jak czub jakis 

Na dzien dzisiejszy tylko gorączka i 0 innych objawów poczekam do poniedziałku jak nie to lece do lekarza(po parecatamol
)Modląc sie o to zeby to była jakas 3dniówka.Ok wracam do moich potwórków
Miłego dnia byeee
Ostatnia edycja:
marzenka21
Fanka BB :)
jezyk a ta sol to jakas specjalna do oczka?bo ja mam ta zwykla taka co do noska,chyba innej nie ma cio?mam w ampulkach
marzenka21
no wlasnie tez tak myslalam,ale zawsze nie zaszkodzi sie zapytac hehe.
ja juz kwiatki poprzesadzalam teraz czekam az mi dawidek zasnie bo nic nie moge zrobic,marudzi i marudzi chyba mu zabki wychodza bo bierze raczki do buzi i placze a glodny nie jest,i to nie taki placz tylko blaganie o pomoc

ale goraco,maskara nie idzie wytrzymac,
dawidek w samym pampku i koszulce:-)
a jak izolda nasza sie trzyma w taka goraczke?
ja juz kwiatki poprzesadzalam teraz czekam az mi dawidek zasnie bo nic nie moge zrobic,marudzi i marudzi chyba mu zabki wychodza bo bierze raczki do buzi i placze a glodny nie jest,i to nie taki placz tylko blaganie o pomoc

ale goraco,maskara nie idzie wytrzymac,
dawidek w samym pampku i koszulce:-)
a jak izolda nasza sie trzyma w taka goraczke?
marzenka21
o widze ze nasza izolda ma juz 9 miesiecy:-):-):-):-):-)dawidek taki marudny ze nie idzie wytrzymac,zaraz i tak pewnie sie obudzi na jedzonko

a ja dalej lece ogarnac lazienke,by jutro nie miec roboty bo moze uda mi sie wyskoczyc do miasta jak moj wroci,no ale to zalezy o ktorej wroci

Natalko aczemu ty nic nie piszesz?co sie dzieje kochana?
Beti gdzie dzis sie podziewasz?
Megi a ty dalej szykujesz sie na jutro
pewnie smakolyki szykujesz cio?Jezyk a ty bylas juz z cypusiem nad jeziorem?jak on wogule reaguje na taka duchote?
reklama
Podziel się: