reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

pranie sciagmelam ale zimno na dworze sie zrobilo :szok::szok: jakis wiater wr..pogoda juz sie nam chrzni...a ten moj dziec czapki nie chce ubrac co ja mam z nim zrobic...

a po domu to chodzi tylko na boso ostatnio sciaga skarpety i tak lazi ..nie wspomnie o kapciach zeby ubral....a ja nosze 2 pary skarpet bo mi zimno hehe a ten na bosaka :wściekła/y::wściekła/y:
:wściekła/y:

reklama
moja tez sciaga skarpety i lazi mi na boso

megi- mleko z miodkeim jest dobre i waniliowe tez:) kupowalam mlodej:)

fajnie ze grzybki sa:) ja bylam z moim na rybach i pobilam swoj zyciowy rekord:D:D zlapalam 7 (7 kiji :p od najmniejszego do najwiekszego takiego 2 metrowego hehehe) a 8 juz taki z 3 metrowy sie nie dal wyciagnac i zerwal mi zylke :p ale interes z tymi rybami juz wiecej tych gumek, hakow i ******* zostalo na dnie niz cos zlapanego. juz bym z 10 kilo filetow sobie kupila za to

alescie mi smaka narobily na jakas dobra zupe a tu mnie boli albo ryz czekaja a fuuu

larvunia gdzie balowalas?

Kurde no tak ja z kawą a was nie ma to nie fer:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sama sobie tu pobędę:-pHalo jest tu ktoś może chętny napić się ze mną kawy?

Madziarenka a jak tam twoje samopoczucie???
:) A dziękuję, czuję się dobrze :) - no może nie licząć tego nocnego wstawania na siusiu, ale jeszcze 80 dni i się zacznie wstawanie do dzidziulka także jakieś przygotowanie będe miała :) Na razie kombinujemy z imieniem dla córeczki - podoba mi się Maryna, Adrianna i sami już nie wiemy jak dać :)
Co do ciuszków co Marzena pisała, że musze wymienić - ja nie widzę sensu, wystarczy dobrze zgrać ze sobą ciuszki a wyjdzie świetne ubranie i dla dziewczynki i dla chłopca, przeciez nigdzie nie ma zakazu ubierania kobietki w np. niebieskie spodenki albo dresik - dorzucimy różową lub białą bluzkę albo czapeczkę i sru - ciuszek gotowy a dziewczynka dalej wygląda jak królewna :) leci 29 tydzień a ja nadal w pracy, coś czuję, że tutaj urodze hehe ;) dobra śmigam do siusiu, jeszcze 20 minutek i do domciu! papa buziaki !!!

gdzie ja balowalam? no co wy dziewczyny... poprostu na festynie bylam i to tylko 2-3 godzinki bo zimno zaczynalo sie robic juz wieczorkiem... nic wielkiego. Pospacereowalam i posiedzialam pozniej troche, zero picia jakiegokolwiek :sorry: Pozniej ok 20.00 wracilam, kolacyjka, mycie mlodego i spanko... :sorry:

hej my juz w domu bo zimno u was jak cholera sie zrobilo
teraz ide odkurzyc bo szymek zasyfil mi dywan bulka tarta bo jadl fasolke :wściekła/y::wściekła/y:
marzenka a ty co tak spacerujesz od rana??:-D:-D

madziarena fajnie ze wpadlas i ze dobrze sie czujesz oby tak dalej :-):-)

ja uciekam gdybym juz nie zajrzala to dobranoc bo pozniej seriale do 22 juz leca hehe...:-):-)

ojej ale mnie tu dawno nie bylo:-D:-D:-D
madzia w domku bylam juz od 16 ale przyjechala przyjaciolka z olivierkiem i nie bylo czasu na kompa:-D:-Dahh jak to fajnie jest pogadac z kims kto cie rozumie:-D:-D:-D
megi ja dawidkowi kupuje wlasnie nan wiec bardzo ucieszyla mnie ta promocja,dzis kupilam 4 opakowania ale zapewne jeszcze zrobie spory zapasik:-):-):-)
madzia ja daje mu do mleczka kaszke a najlepiej to z owocow lesnych,ale od czasu do czasu chce sie dziecku jedzonko urozmaicic:-):-)je az mu sie uszy trzesa:-D:-D:-D
oj na dworze to naprawde ponuro sie zrobilo,ja mialam tylko na sobie bluze i zalowalam ze nie ubralam kurtki ale z rana tak zimno nie bylo,dobrze ze dawidek mial 2 rekawy,ale za to zimniutkie raczki mial :zawstydzona/y:
i musze juz wyciagnac kocyk ten co kupilam na zime,bo teraz ten co ma troskzu za maly jest:eek:
madziarena kochana masz racje:tak:
teraz to taka moda ze nikt nie patrzy na kolory:-)
ojj przyjaciolka mi dzis tak humor poprawila :-Dbo prawdopodobnie zalatwila mi diane 35 na 3 miesiace:-)oj uratuje mi dupsko:-)
jak cos ominelam to przepraszam.a larvunia i jak tam interesik?
beti kochana jak wizyta?
dobranoc

Ja też już mówię dobranoc;-) Część rzeczy spakowana, szkło w kartonach i tak myślę że w czwartek chyba już wyprowadzka okarze się jutro:tak: cześć:-)

hello:-)
oj dzis nocka nie byla lepsza od wczorajszej:wściekła/y:
ehh kiedy ja sie w koncu wyspie:wściekła/y::wściekła/y:no coz taki urok macierzynstwa:-Dpocieszam sie tym ze kiedys przeciez musi sie to skonczyc:-D:-D
dzis pogoda za oknem nie bardzo,pojdziemy na spacerek ale juz po 13 bede w domku:-):-):-):-)no i w miedzyczasie zajdziemy do mamy:tak:
kurde smarki mam:wściekła/y:

reklama
Dzien doberek !!
ja tez wstalam o 7 pogoda do bani u nas pada juz od wieczora
a ja juz zrobilam zupke dzis kalafiorowa tylko nie mam smietany wiec mam nadzieje ze przestanie padac zebym mogla z szymkiem isc do sklepu....
frown.gif

marzenka a jaka pogoda pada u was??

niuska wlasnie teraz pisala ze ma juz malutka w koncu przy sobie i moze w piatek ich wypuszcza do domu bo jeszcze malutka dostaje kroplowki :tak::tak:....

marzenka u was otworzyli jakas sale zabaw dla dzieci slyszalas cos o tym?? na ulicy Jeziorowej :tak: zaraz wejde na ich strone zobacze moze maja tam ceny podane to kiedys moze sie przejada z dziecmi :-):-)

Do góry