reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Helo
witam po weekendzie
wrocilam wczoraj w nocy.wyobrazcie sobie ze pojechalam tam specjalnie na wyklad ktory jest obowiazkowy a ten kutas za przeproszeniem nie przyjechal!!!!:wściekła/y:
ale przynajmniej podanie zlozylam i kolezanka mi wpisy zalatwia
Marzenka ta manna kosztuje kolo 6.5zl
Ania Ty sie kuruj bo dzisiaj dada z Rafalkiem.o ile padac nie bedzie....
Larvunia ja wlasnie szukam czegos dla studentow na pol etatu albo na 3/4 bo inaczej nie moge.jakbys cos takiego znalazla to prosze Cie o linka bo moge przeoczyc.
lece cos zjesc a potem po 14 po mlodego.tylko dzisiaj chyba wezme nosidelko bo nie wyobrazam sobie isc znowu w deszcze pod ta gore.pojedziemy tramwajem i autobusem.mam nadzieje ze tloku nie bedzie...

reklama
tak tylko ze przedszkole jest do 13 a starsza konczy szkole o 14 albo ma np. w czwartki na 12:30 do 16 a w piatek ma na 11:30 tez do 16 i doopa wielka
a teraz jak cos sie dziecu nieletniemu stanie bez opieki rodzica do
jest nieciekawie, rodzicow po sadach ciagaja, zabronione jakby prawie zostawianie bez opieki
wiem bo kuzyn prokurator

aha no to troche mu glupie godziny w szkole ale co zrobic...
a przedszkole czemu masz tak krotko??moze pisalas ale juz nie pamietam :-D:-D
u mnie normalnie do 16 jest a pozniej to tez juz dupa..jak do roboty pojde
:wściekła/y::wściekła/y:

aha no to troche mu glupie godziny w szkole ale co zrobic...
a przedszkole czemu masz tak krotko??moze pisalas ale juz nie pamietam :-D:-D
u mnie normalnie do 16 jest a pozniej to tez juz dupa..jak do roboty pojde :wściekła/y::wściekła/y:

u nas ciezko z przedszkolem az 300 dzieci sie nie dostalo do takich na 8 godz
wyobrazasz sobie 300:szok:
ja to zapislam tak zeby poszla do dzieci i jest na 5 godz, no i okazalo sie ze mialy byc to 5 latki i 6latki osobno a sa grupy mieszane i ogolne zrobili zerowke wiec moja chodzi do klasy "0" ale za rok i tak nie pojdzie do pierwszej klasy powtorzy zerowke nic jej nie bedzie
a ja nie mam tak dobrze ze np. mezul wraca o 15 czy 16 jego nie ma od rana do wieczora
i tez doopa

o boze az 300 :szok::szok::szok: a ja myslalam ze u was latwiej jest z przedszkolem bo niby wiecej :tak::tak:...
Szymon juz sciagnal rajstopy i wyjal skarpetki hehe juz sie nachodzil w rajstopach :tak::tak:a zalozylam mu dzis dlatego zeby mi na boso nie lazil bo on uwielbia :-):-)

slysze ze woda leci w grzejniku moze zaczna grzac bo chlodno w chacie
:tak::tak:

o boze az 300 :szok::szok::szok: a ja myslalam ze u was latwiej jest z przedszkolem bo niby wiecej :tak::tak:...
Szymon juz sciagnal rajstopy i wyjal skarpetki hehe juz sie nachodzil w rajstopach :tak::tak:a zalozylam mu dzis dlatego zeby mi na boso nie lazil bo on uwielbia :-):-)

slysze ze woda leci w grzejniku moze zaczna grzac bo chlodno w chacie:tak::tak:

nam kazali odkrecic 14 wrzesnia zeby napelnic ale nic nie grzeja jeszcze za cieplo na dowrze bo maja termostat ktory sam sie wlacza
ale nie jest zimno
a moje tez na bosala tyle ze nie sciagaja skarpetk bo duze al mlodsz jak byla mniejsza tez ona sobie a skarpety sobie:-D

reklama
Do góry