reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

moj mial wezwanie z US odnosnie pit37.. pojechalam do towarzystwa, bo co innego mam robic w domu gdzie wsio porobione mam :sorry2: I stwierdzilam, ze ja za kierownice juz sie nie nadaje. Uwielbiam prowadzic, ale teraz to mega wyczyn dla mnie. Rzucilam sie za kierownice, ale ujechalam tylko za Krzeszyce, masakra jak mnie mala zaczela wypychac to nie wiedzialam jaka pozycje ulozyc :baffled: I sie zamienilam z moim :dry:
Niestety musze poczekac z tym prowadzeniem az urodze ;-) TAk sie zastanawiam jak ja to zrobie teraz, zeby jechac zrobic wyniki na mocz i krew... w przyszly tyg musze to zalatwic :sorry2: Jak sie z moim zabiore rano (mlodego do przedszkola) to nie wiem czy zdazymy wrocic do 15.00 by mlodego odebrac :dry: znowu dzien w przedszkolu zawalac jak on zdrowy ehmmm.... nie wiem.

Madzia a co Ty dzis taka leniwa he ;-)

reklama
czy ja wiem czy ja leniwa poprostu nie mam co pisac dzien w dzien :tak::tak:
a w sumie dzis odkad wrocilam to tylko sobie zupe na jutro ugotowalam szparagowa
bo jutra z rana mam wychodne....
i tak siedze pol dnia i klikam na farmie na nk :-D:-D oj dziadostwo wciaga ...:cool2:

ale nudy, faktycznie nic się nie chce nawet myśleć, masz rację co tu pisać Madzia, czasem człowiek nawet w głowie ma taką pustkę, ja padnięta jestem dniem, ciągle dzieciaki na drugie piętro wnoszę, niedługo będę miała ręce jak Pudzian, aż mnie palce bolą jak piszę, mam nadzieję, że młody dziś pośpi w nocy bo mi brak snu.

A ja jutro idę do kina pierwszy raz od 10 lat, ostatnio byłam na Panu T. Mąż się zlitował i mnie bierze, nie wiem jak Teściowa wytrzyma z tym płaczkiem i terrorystą :)

ja spadam, śmierdzi tutaj Nudą, bez obrazy laski, ciepło się robi hehe. Ja wstawiłam jakieś fotki, moich łobuzów :)

Ostatnia edycja:
hej
ale mi sie dzisiaj cisnienie podnioslo po dentyscie, jak uslyszalam cene to mnie zamurowalo 400zl, za 4 kanaly i to u starszej,jeszcze musze przeswietlenie zrobic i pozniej dopiero plombe bo teraz ma opatrunek tymczasowy
ale tak juz 100zl wczesniej zaplacilismy za zatrucie teraz 400zl, przeswietlenie platne, i jeszcze za wypelnienie wiec jak nic prawie 700zl jeden zab, isc sie tylko pociac:wściekła/y::wściekła/y:
do tego tort nie byl taki jakbym chciala, jestem ogolnie wkur..ona

ciacho woooooooooow
a bylas przygotowana na taka kase :szok:
ja bym chyba nie byla, masakra, z reszta ja sie nie znam, ja na nfz chodze zawsze... nie znam cen robienia zebow ale sa kosmiczne widze :baffled:

kroma milego kinowania sie, nalezy sie co nie :tak:;-)

madzia maniaczko :-p

...jejku ja tez sie nudze... taka cisza u mnie w domu ze masakra... za oknem ptaki tylko swiergocza :sorry2: czasami dzieciaka jakiegos slychac... eehhh nudy nudy nudy...
porzadki na czerwcu swoim watku porobilam, dziewczyna liste uaktualnilam, kolacje zjadlam i co spac chyba pojde no bo co... mlody spi, w brzuchu tez mloda spi, pies spi, moj wroci pewnie po 22.00 dzis :-(

wiecie co... przypomnialo mi sie... kotka u moich rodzicow zaczela chorowac. Bidulka wczoraj jej dali kroplowke bo zmazerniala i odwodnila sie. Nie jadla juz 2 tydzien, czasami sie napila dwa lyki wody... Wczoraj ojciec stracil na nia 110zl (kroplowka, przeswietlenie i ogolne badanie) niby kotce nic nie jest, tzn oni nie wiedza co jest. Ona ma 16 lat, ponoc watroba i nerki jak u kociaka malego zdrowe a odwodniona i zmizerniala... nie wiedza co jest. Dzis miala miec robioe krew, i inne wyniki... 160zl kolejne :sorry2: Biedny tatko.. no ale kota sie ma tyle czasu to juz jak czlonek rodziny co nie... i sie dba. Ciekawe co u niej wykryja.... 16 lat nie chorowala, tylko raz przed wyczyszczeniem jej....
Biedna koteczka...

larvunia a moze juz przyszla pora na kotke? ona juz ma 16 lat to nie jest mloda a koty wiecznie nie zyja tak jak i my:-(
ja licze ze jak moj pies dozyje 15 lat to bedzie bardzo dobrze

a co do detysty nie mialam przy sobie tyle ale on jest ode mnie rzut beretem to mu dosniosla, ja wiedzialam ze leczenie kanalowe drogie ale zeby tyle, ale na NFZ jak idziesz i robia ci zeby to tez doplacasz a za kanalowe tez na bank sie placi i jak ja mam isc i zaplacic 100zl mniej a widziec tes syf to dziekuje, raz poszlam bo nie mialam wyjscia bo terminy w trakcie wiercenia odkrecalo je wiertlo to ja serdecznie dziekuje

ja jeszcze na sekunde...
ciacho hehehe, jak powiedzialam tacie ze moze lepiej nich kotka nie cierpi bo na nia juz moze czas... to mi powiedzial "Mnie tez bys juz usmiercila:confused::angry:" w glosie ze zloscia i zdziwieniem :sorry2: Az nie wiedzialam co powiedziec... Ponoc wet mu powiedzial ze kotka jest w wieku gdziesjak moj ojciec i ojciec sie przejol moj heheheh... ze kotki w niewoli zyja do 25 lat! Wiec jeszcze ma troeche przed soba :sorry2:

co do dentysty, naprawde sie nei znam, mozliwe ze jest jak piszesz... ja mialam "tylko" plomby dwie i czyszczenie zebow na nfz robione... max 3-4 razy w zyciu bylam u dentysty (nie liczac czasow szkolnych w podstawowce, gdzie dentysta byl w szkole heheheh)

edit:
lece przed tv, buziam kochane i do jutra :**

Cześć Dziewczyny!
Piszę w imieniu L.a.n.y, jestem jej bratową. Prosiła bym przekazała Wam, że trafiła z Julcią do szpitala:-:)-:)-( Malutka zaniosła się płaczem i straciła przytomność, potem odzyskała, ale pogotowie wzięło ją na obserwacje. Robią wszystkie badania, pobrali krew, badają płucka czy wszystko w porządku. Jestem wstrząśnięta:-(

reklama
o jezu! Moze to przez to uderzenie i rozcięcie łuku. az mnie ciarki obeszly. daffi jesteśmy z Tobą kochanie. az mam lezki. Juluś słoneczko trzymaj się dzielnie.
Boże, żeby tylko bylo dobrze.

Do góry