reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

eZoja gdzie tam opalona hehe dzis malo slonca u nas bylo ale w miare cieplo..
cos ta pogoda w tym roku dziwna jakas...:sorry:

Marzenka no dobrze ze macie obok znajomych zawsze mozecie posiedziec :-)
powoli zrobicie sobie tez, wiadomo ze jak czasu sie nie ma to i dluzej wszystko schodzi...

Ide zaraz z psem na dwor na siku a potem pizamka i do wyra...
czemu jutro znow poniedzialek :rofl2:..

reklama
hej:)
nie wiem czy było o tym, czy nie było (nie wiem czy Future wspominała).. ;-)

na prośbę Oli..
dziewczyny zapraszam na stronę Mamuśki z Gorzowa Wlkp.
https://www.facebook.com/pages/Mamu%...47478458716970
oraz do Klubu Mam w Gorzowie Wlkp.
https://www.facebook.com/pages/Klub-...42824299157024

W tym miejscu poznasz inne gorzowskie mamy, weźmiesz udział w kiermaszach i konkursach, dowiesz się o organizowanych spotkaniach dla mam z dziecmi.
Zapraszam wszystkie mamy z Gorzowa i okolic.
Razem możemy więcej :)

Witam się i Ja. U Nas też jakoś dzionek minął, Mąż nas zabrał na obiadek do pizzeri, ale fajnie było. Już nie pamiętam kiedy nas było stać na takie przyjemności, jak to mówią raz nie zawsze :) później na małe zakupy i do domku, posiedzieliśmy sobie i do pracy na nockę pojechał i tak dzionek minął. Dzieci śpią i Ja też niedługo idę nie będę siedzieć dziś do późna. Ciacho doradź jakiś biszkopt, który zawsze wychodzi bo muszę upiec 2 torty (ale nie w takiej standardowej tortownicy tylko w mniejszej bo będą 2 dlatego małe). Wojtek w środę ma urodziny, Mąż w sobotę dlatego 2 torty i oba na sobotę, nie będę co 2 dni tortów piec. W ogóle chce mężowi zrobić niespodziankę i tam parę osób zaprosić ale co z tego wyjdzie no to nie wiem. Ciacho doradź!!! :)

reklama
heja

ja od rana w urzędach, w skarbóce byłam ale mi się micha ucieszyła, bo robiłam vat budowlany i nic nam nie odrzuciła oprócz jednej pozycji, a na 100 faktur z budowy to dobrze. jestem do przodu bo nie poszłam z tym do biura tylko sama się dłubałam. Kasa będzie i to spora, więc za miesiąc mogę taras robić i podbitkę. Jeszcze w firmie byłam. Muszę jeszcze tylko zrobić pity i mam labę.

Widzę, że się laski stroicie. Madzierana bardzo fajne spodnie, ja mam coś podobnego, tzn. że nie ma dużej gumy, tylko takie po boku, wyglądają jak normalne jeansy. Tylko ja mam czerwone i troszkę mi za duże są. Marzenka fajne i nie drogie, ja jedynie co nie lubię gumy mieć na brzuchy, mam jedne w kratkę z gumą i nie noszę bo mnie brzuch swędzi.

Do góry