reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej
a mnie rozlozylo..lamie mnie w kosciach,zarazilam sie od dawida:-(nie mam goraczki ale i tak nie mam sil na cokolwiek:-(dopiero po 24 zaczelam sie lepiej czuc glowa juz nie byla ciezka i jadlam kolacje dopiero,mala nie dala by mi spac;-)dzis nigdzie nie wychodze odpoczywam..
my tez zamierzamy kupic lozko pietrowe gdzies za rok na wakacje tzn ja tak mysle...dawid poszedl do swojego pokoju jak mial 3 miesiace i teraz tez niechce zeby mloda z nami dlugo byla ale niewiem jak to bedzie bo poki co nie ma gdzie wstawic lozeczka u niego w pokoju no chyba ze przeniose orbitreka gdzie indziej;-)
mi tez kiedys chlopaki zepsuli zegar ktory nawet miesiac nie mial pamietacie wysylalam wam zdjecie....tak skakali ze az spadl ze sciany musieli dotknac go i co zegarek nie dziala....i jak tu sie nie wkurzyc takze owca cie rozumiem..;-)
ezoja mam nadzieje ze pojdzie wszystko po twojej mysli i ci sie ulozy z kartami:-)

reklama
hejka

ja na chwilkę. M mi śniadanie zrobił i nie wiedział, że ja rano zjadłam misę owsianki i teraz mnie brzuch boli. Wczoraj ledwo dojechałam ze spotkania. Już się nie nadaję na jazdy autem. Skurczy dostałam. Bo u nas takie dziury na wiosce.

Future- a w planach kiedy przeprowadzka?
Megi- moja Olka ciągle kaszle ale jakby mniej tylko się jej odrywa. Zdrówka
Ciastko- a co masz z okiem. Bo ja mam też bolące i mam zapalenie meszku. Ale ja mam często. Nie powinnam tuszy używać. Ale czasem sobie smarnę i potem mam zapalenia meszków włosowych. A kolczyki fajne, że ty masz chęci. Mi się nic nie chce robić.

Ezoja- powodzenia i trzymam kciuki za twoje nowe hobby. A powiem ci, że mój syn to do tej pory się budzi w nocy. A Olka czasem jeszcze wędruje nad ranem do mnie do wyrka.

Marzenka
- zdrówka dla ciebie.

Owca-
tak z dzieciakami jest. Szkoda wazonu, ale może będzie miał teraz nauczkę i nie będzie rzucał.

A mój syn tak się ładnie bawił z dziewczynką roczną. Dopiero chodzić zaczęła, wszędzie upada a on ją asekurował, podawał jej wszystko co jej spadło. A Olka się tłukła z jej bratem. Chyba dzieci mi pozamieniali.

Ostatnia edycja:
kroma moj maly jak ostatnio bylam w sklepie to bylo malzenstwo z malutkim dzieckiem w nosidelku..moze z miesiac mial i zaczal plakac....dawid taki zafascynowany byl ze az milo....ciekawe jak zareaguje na dzidzie w domu...chociaz mysle ze nie bedzie z nim problemu...duzo sie z nim rozmawia o tym i ma czas zeby zrozumiec:-)

Witam niedzielnie
Jutro jak m wróci z pracy to idziemy z dziećmi do lekarza, niech ich przebada, syropy mi się kończą...mały dziś kaszle częściej jak wczoraj:baffled: Nie ma na co czekać. Żeby to tylko przeziębienie było.
Miłego dnia;)

hejka

Na początek jakby któraś chciała: https://www.facebook.com/MustelaPolska/app_343854615730022

EZOJA zdrówka dla was! Cieszę się że masz tak optymistyczny pogląd na świat :-)

FUTURE ja młodemu smaruje nosek taką maścią: Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://leki-opinie.pl/wp-content/uploads/Ma%C5%9B%C4%87-z-witamin%C4%85-A.jpg raz dziennie jak mu właśnie pęka nosek przy katarze... sobie nawet usta smarowałam jak mi od wiatru pękały

KROMA jak u nas ostatnio była Kacpra mała kuzynka (10msc) to też taki zachwycony był :-) I nie wierzy że jego rodzeństwo jeszcze mniejsze będzie :p na placu zabaw też młodszym zawsze pomaga... Ciekawa jestem jak na takie dziecko "na stałe" zareaguje...

Mnie brzuch pobolewa od 3 dni... ALe mała mi tak wierzga że to od tego chyba...
Ide spac, jutro czeka mnie trasa po lekarzach i poradniach... Ehhhh

hej
Future- tak Jasiowi badania na toksoplazmozei olerioze czekamy jeszcze na wyniki mysle ze beda pewnie po 3 maja.... czeka sie 10 dni. Rodzinna szuka przyczyny powiekszonych wezlow. Bylsimy na uSG brzucha wszystko jest ok i nie ma nic powiekszonego. Ale jak by bylo malo Jasiek znow kaszle i zielone gile po pas. Amelka w sobote 38,5 czerwone gardlo i gile na szczescie wczoraj obylo sie bez goraczki.\
Jeszcze caly weekend pomagalam siostrze P w przeprowadzce i sprzataniu ze dzis ledwo laze tak mnie wszystko boli...

dzien dobry
pogoda blee, pada:baffled:
a ja dzien zaczelam od ibupromu tak mnie glowala bolala, jeszcze mi katar nie przeszedl ponad 2 tyg, idzie cholery dostac:sorry::baffled:
pr zdrowka dla dzieciakow, kto wie czy nie sa uczulone na "wiosne"

ciasteczko wiem co to ból głowy od rana, często miewam bóle głowy. Dzis akurat nie. Mam nadzieję że troszke ci przeszło.
U nas w Międzyrzeczu nie pada no i dobrze bo nie cierpię deszczu:/ Po południu niech też nie pada. Chłodno jest.

megi mnie bolala od zatok i z niewyspania i skumulowało sie ale juz mi przeszlo zawsze po imbuprom zatoki przechodzi:tak:
u nas teraz tez nie padala ale pogoda mało zachęcająca na spacery

reklama
Do góry