reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Paciorkowiec przenosi się drogą płciową....więc jeśli Ty będziesz się leczyć a on nie to będziecie się zarażać nawzajem....:-(

Kuźwa to co za lekarz , który nic na ten temat mi nie powiedział!!!!
Teraz to się wkur...am!!!!
Ja się tak martwię a ten doktorek tylko mi leki dał wiedząc,że mam męża więc logiczne , że z Nim sypiam!!!:wściekła/y::wściekła/y:
Co ja mam teraz zrobić?

reklama
Kuźwa to co za lekarz , który nic na ten temat mi nie powiedział!!!!
Teraz to się wkur...am!!!!
Ja się tak martwię a ten doktorek tylko mi leki dał wiedząc,że mam męża więc logiczne , że z Nim sypiam!!!:wściekła/y::wściekła/y:
Co ja mam teraz zrobić?
Może zadzwoń do swojego gina i spytaj......bo szkoda by było gdyby leczenie okazało się nie skuteczne.....:-)

No produkcje macie niezłą :tak:
Poszłam trochę porobic w kuchni na jutro i teraz musze troche polezec bo juz mam skurcze :crazy:.

Widze ze to rozwarcie zapoczatkowałam, juz coraz wiecej was ma rozwarcie na 1,5 cm.
Asiulka ja tez mam takie problemy juz od 29 tyg, a rozwarcie opuszkowe miałam juz w 12 tygodniu, Jak tylko sie powiekszyło tzn. na jeden palec to skierowali mnie do szpitala na 4 dni takiej obserwacji. Biore co dwie godziny fenoterol i na noc dwie luteiny dopochwowe. A skurcze i tak mam :-(. Muszę lezec i odpoczywac jak najwiecej.

Agawar ja tez prałam w dzidziusiu i powiem ci ze mnie ten zapach strasznie drazni, zwłaszcza ten do białego prania :no:

No produkcje macie niezłą :tak:
Poszłam trochę porobic w kuchni na jutro i teraz musze troche polezec bo juz mam skurcze :crazy:.

Widze ze to rozwarcie zapoczatkowałam, juz coraz wiecej was ma rozwarcie na 1,5 cm.
Asiulka ja tez mam takie problemy juz od 29 tyg, a rozwarcie opuszkowe miałam juz w 12 tygodniu, Jak tylko sie powiekszyło tzn. na jeden palec to skierowali mnie do szpitala na 4 dni takiej obserwacji. Biore co dwie godziny fenoterol i na noc dwie luteiny dopochwowe. A skurcze i tak mam :-(. Muszę lezec i odpoczywac jak najwiecej.

Agawar ja tez prałam w dzidziusiu i powiem ci ze mnie ten zapach strasznie drazni, zwłaszcza ten do białego prania :no:
A ja uważam że dzidzius slicznie pachnie....:-)

reklama
ufff dobrze, ze mam wielgachnego brzucha...właśnie nasz newsroom nawiedził najważniejszy z waznych...czyli prezes stacji z zagranicznymi gośćmi...;-)
PPani Iga rozwalona na krześle BB otwarte na kompie...nawet sie zerwac nie mogłam ...bo ten brzuchol ;-) ale chyba w ciąży moge różne pozycje przyjmować...:-)

Do góry