Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W poniedziałek mam wizytę u ginki i chcę zrobić to badanie o ktorym teraz tak duzo piszecie...
Jeszcze raz chciałam sie upewnic , mam zrobić posiew wydzieliny z pochwy???![]()
Posiew z pochwy na obecnosc paciorkowca. Tak, on jest z wydzieliny.
z tego co wiem, takie ja będę miała robione.Posiew z pochwy na obecnosc paciorkowca. Tak, on jest z wydzieliny.
No to super. Moja dzidzia też ma gotowy pokoik -bez łóżeczka bo to kupimy jak sę urodzi; mamy kołyskę więc nam się nie spieszyMusze sie wam pochwalic, ze pokoic Bartusia juz zrobiony. Jeszcze tylko maz załozy nowa lampe, kupie firanki i gotowe! Dziś mam nadzieję, ze rozłozymy łózeczko.Jutro porobię zdjecia i wrzuce na forum.
Buziolki.
Z pochwy i odbytuz tego co wiem, takie ja będę miała robione.
Musze sie wam pochwalic, ze pokoic Bartusia juz zrobiony. Jeszcze tylko maz załozy nowa lampe, kupie firanki i gotowe! Dziś mam nadzieję, ze rozłozymy łózeczko.Jutro porobię zdjecia i wrzuce na forum.
Buziolki.
No to super. Moja dzidzia też ma gotowy pokoik -bez łóżeczka bo to kupimy jak sę urodzi; mamy kołyskę więc nam się nie spieszy
A tak nawiasem mówiąc to też bym chciała, żeby Szymuś miał na imię Bartuś, ale mam już męża Bartusia a on na "juniora" się nie godzi...:-)