• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Musze sie wam pochwalic, ze pokoic Bartusia juz zrobiony. Jeszcze tylko maz załozy nowa lampe, kupie firanki i gotowe! Dziś mam nadzieję, ze rozłozymy łózeczko.Jutro porobię zdjecia i wrzuce na forum.

Buziolki.

Musze sie wam pochwalic, ze pokoic Bartusia juz zrobiony. Jeszcze tylko maz załozy nowa lampe, kupie firanki i gotowe! Dziś mam nadzieję, ze rozłozymy łózeczko.Jutro porobię zdjecia i wrzuce na forum.

Buziolki.
No to super. Moja dzidzia też ma gotowy pokoik -bez łóżeczka bo to kupimy jak sę urodzi; mamy kołyskę więc nam się nie spieszy
A tak nawiasem mówiąc to też bym chciała, żeby Szymuś miał na imię Bartuś, ale mam już męża Bartusia a on na "juniora" się nie godzi...:-)

Buziolki.

Super!!!! u nas też pokoik prawie gotowy, została do zlozenie jedna komoda i zakup materaca i posieli a i dywaniku i bedzie wszystko!!!!

Co do tego paciorkowca to przeczytałam na stronce, która przesłałyście Paciorkowiec w ciąży że
"Sama obecność ich w naszym organizmie nie jest chorobą! Zdecydowana większość kobiet nie wie o fakcie obecności tych bakterii w swoim organizmie. Nie są też przenoszone droga płciowa! "

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry