reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A czy to ważne skąd ? Ważne , że mozesz dziecko uchronić.
Ja miałam tylko z pochwy ale z odbytu też mogą zrobić.

A ja właśnie odkurzyłam i teraz odpoczywam bo padłam:-D

Marzycielko nie wiem może i Ważne skąd, moja ginka jakos nie rwie się do robienia dodatkowych badań więc wolałabym za jednym razem wszystko zrobić a nie martwic się że czegos tam mi nie pobrała...

Marzycielko nie wiem może i Ważne skąd, moja ginka jakos nie rwie się do robienia dodatkowych badań więc wolałabym za jednym razem wszystko zrobić a nie martwic się że czegos tam mi nie pobrała...

Ważna jest wydzielina z pochwy bo z nią dziecko ma największą stycznośc podczas porodu.
Piszemy Ci jakie mammy badania to już wiesz co powiedzieć lekarzowi . Zresztą to on będzie wiedział skąd a nie Ty się tym martwisz.

Ważna jest wydzielina z pochwy bo z nią dziecko ma największą stycznośc podczas porodu.
Piszemy Ci jakie mammy badania to już wiesz co powiedzieć lekarzowi . Zresztą to on będzie wiedział skąd a nie Ty się tym martwisz.

Mam taka nadzieję:-D ze bedzie wiedziala

dzieki dziewczyny!!!!

Ide szykowac obiad:tak:Milego popoludnia:-)

edee - dobrze, że z Alankiem wszystko super :) Szkoda trochę tej cesarki, zwłaszcza, jak tatuś tak chciał być przy porodzie, no ale ginka chyba wie co robi. A pytałaś ją o tego paciorkowca, bo ja zapomniałam:dry:
Zgadzam się Kasia na pewno wie co będzie dla nas bezpieczniejsze ;-):tak:, i decyzje o sposobie porodu zostawiam jej. A o paciorkowca pytałam, i mówiła, że robi się go jakoś w 37 tc, więc z tego wynika, że ja się załapię na kolejnej wizycie :tak:

Co do tego paciorkowca to przeczytałam na stronce, która przesłałyście Paciorkowiec w ciąży że
"Sama obecność ich w naszym organizmie nie jest chorobą! Zdecydowana większość kobiet nie wie o fakcie obecności tych bakterii w swoim organizmie. Nie są też przenoszone droga płciowa! "
ja miałam tylko z pochwy.......i z moich wiadomości to przenosi się droga płciową....

reklama
Z doswiadczenia jakie sa Bartki????
Biżej znam dwóch. Mój ma na imię Bartosz (a nie Bartłomiej)
Jak dla mnie to ideał Faceta
Zalety:
-Baaardzo mądry- nie przesadzam
-Zaradny życiowo (to o niego stara się praca a nie odwrotnie i raczej to on dyktuje warunki, nie jest pracoholikiem)
-Opiekuńczy - żona (i dziecko -mam nadzieję) są najważniejsi
-W stosunku do mnie bardzo cierpliwy
Wady:
-Trochę narwany, czasem najpierw robi potem pomyśli (np. jazda samochodem) takie łagodne ADHD bez agresji:-D
-I jak zaczyna sprzątać.... to ja mam pełne ręce roboty

Coś jeszcze, co uwielbiam: On nie marzy, on wie, że to się spałni... Nigdy nie zastanawia się czy coś się spełni, tylko KIEDY się spełni:-D

Przykład: Wpada po pracy do domu i od progu krzyczy: Kicia przypomnij mi, że jak będziemy nad zatoką Acapulco to mam za głęboko nie wchodzić do wody, bo tam są niesprzyjajae prądy morskie....:baffled:
Ja bym się 100 razy zastanowiła, czy kiedyś będę w Ameryce a on...

Znam też Bartłomieja ale nie przepadam za nim, bo mam wrażenie, że to życie ma się dostosować do niego a nie odwrotnie i za wszystkie jego porażki zawsze jest odpowiedzilny ktoś inny. Męczy siebie i nnych. No i straszny z niego kobieciaż.
Myślę, że te cech nie są jednak regułą

Pzdrowionka

Do góry