M
marzycielka
Gość
Wszystkie miałyście też z odbytu robione????
A czy to ważne skąd ? Ważne , że mozesz dziecko uchronić.
Ja miałam tylko z pochwy ale z odbytu też mogą zrobić.
A ja właśnie odkurzyłam i teraz odpoczywam bo padłam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wszystkie miałyście też z odbytu robione????

A czy to ważne skąd ? Ważne , że mozesz dziecko uchronić.
Ja miałam tylko z pochwy ale z odbytu też mogą zrobić.
A ja właśnie odkurzyłam i teraz odpoczywam bo padłam![]()
Marzycielko nie wiem może i Ważne skąd, moja ginka jakos nie rwie się do robienia dodatkowych badań więc wolałabym za jednym razem wszystko zrobić a nie martwic się że czegos tam mi nie pobrała...
Ważna jest wydzielina z pochwy bo z nią dziecko ma największą stycznośc podczas porodu.
Piszemy Ci jakie mammy badania to już wiesz co powiedzieć lekarzowi . Zresztą to on będzie wiedział skąd a nie Ty się tym martwisz.
ze bedzie wiedziala
Milego popoludnia:-)Zgadzam się Kasia na pewno wie co będzie dla nas bezpieczniejsze ;-)edee - dobrze, że z Alankiem wszystko superSzkoda trochę tej cesarki, zwłaszcza, jak tatuś tak chciał być przy porodzie, no ale ginka chyba wie co robi. A pytałaś ją o tego paciorkowca, bo ja zapomniałam
![]()
, i decyzje o sposobie porodu zostawiam jej. A o paciorkowca pytałam, i mówiła, że robi się go jakoś w 37 tc, więc z tego wynika, że ja się załapię na kolejnej wizycie 
ja miałam tylko z pochwy.......i z moich wiadomości to przenosi się droga płciową....Co do tego paciorkowca to przeczytałam na stronce, która przesłałyście Paciorkowiec w ciąży że
"Sama obecność ich w naszym organizmie nie jest chorobą! Zdecydowana większość kobiet nie wie o fakcie obecności tych bakterii w swoim organizmie. Nie są też przenoszone droga płciowa! "
Wykonuje się go miedzy 33a 37 tcZgadzam się Kasia na pewno wie co będzie dla nas bezpieczniejsze ;-), i decyzje o sposobie porodu zostawiam jej. A o paciorkowca pytałam, i mówiła, że robi się go jakoś w 37 tc, więc z tego wynika, że ja się załapię na kolejnej wizycie
![]()
ja miałam tylko z pochwy.......i z moich wiadomości to przenosi się droga płciową....

Biżej znam dwóch. Mój ma na imię Bartosz (a nie Bartłomiej)Z doswiadczenia jakie sa Bartki????