Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak sie ciesze moge anulować akupunktury, Jednak pozycja za dzialala yupi.Zgadzam się Kasia na pewno wie co będzie dla nas bezpieczniejsze ;-), i decyzje o sposobie porodu zostawiam jej. A o paciorkowca pytałam, i mówiła, że robi się go jakoś w 37 tc, więc z tego wynika, że ja się załapię na kolejnej wizycie
![]()
sawka super że córcia zdrowa....:-):-):-)
ewelw mam nadzieje że to tylko chwilowy skok ciśnienia....własnie gdzies wyczytałam że powinno sie mierzyc po odpoczynku na obu rekach i najlepiej na leżąco...;-)
marzycielko nie martw sie...napewno sie go pozbędziesz....ja oprócz globulek łykałam antybiotyk doustny....a co z Twoim mężem???? My musielismy się leczyc oboje bo to jest zaraźliwe.....Twój lekarz nic Ci o tym nie wspominał???![]()
- jednak od jutra - bo właśnie przyszliśmy z miasta i już nie wytrzymałam musiałam zmierzyć...

.140x70. Boję się tego zatrucia ciążowego i rzucawki - wiecie co to jest i czym to się objawia??? Muszę pośmigać w necie i wyszukać...
wiec musimy kupic nowa:-( Chcialam mu poprawic humor bo taki zapracowany i zmeczony ostatnio i namówiłam go na obiad w restauracji, a potem spacer. Teraz za to ledwo zyje tak mnie bola plecy ze nie wiem jak siedziec.
:-( i po przymierzeniu siódmej czy osmej prawie lezelismy oboje ze śmiechu w sklepie. Najciekawiej bylo jak tomek chcial mnie zapiac bo nie mialam juz sily i rozszedl sie zamek
To Twoje ciśnienie nie jest takie złe....niebezpieczne jest kiedy ma się wysokie to dolne ciśnienie....a Ty masz je dobre....ja mam 130/80 i moje jest w porządku wiec spokojnie.....:-)YOKA - dzięki, dobrze wiedzieć.... Na pewno wypróbuję...- jednak od jutra - bo właśnie przyszliśmy z miasta i już nie wytrzymałam musiałam zmierzyć...
Na razie jestem trochę przyłamana - byliśmy z mężolkiem w mieście, kupiliśmy ciśnieniomierz i stetoskop.. Przed chwilą mierzyłam... Nadal to samo.140x70. Boję się tego zatrucia ciążowego i rzucawki - wiecie co to jest i czym to się objawia??? Muszę pośmigać w necie i wyszukać...

YOKA - dzięki, dobrze wiedzieć.... Na pewno wypróbuję...- jednak od jutra - bo właśnie przyszliśmy z miasta i już nie wytrzymałam musiałam zmierzyć...
Na razie jestem trochę przyłamana - byliśmy z mężolkiem w mieście, kupiliśmy ciśnieniomierz i stetoskop.. Przed chwilą mierzyłam... Nadal to samo.140x70. Boję się tego zatrucia ciążowego i rzucawki - wiecie co to jest i czym to się objawia??? Muszę pośmigać w necie i wyszukać...