Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak sie ciesze moge anulować akupunktury, Jednak pozycja za dzialala yupi.Zgadzam się Kasia na pewno wie co będzie dla nas bezpieczniejsze ;-), i decyzje o sposobie porodu zostawiam jej. A o paciorkowca pytałam, i mówiła, że robi się go jakoś w 37 tc, więc z tego wynika, że ja się załapię na kolejnej wizycie
![]()
sawka super że córcia zdrowa....:-):-):-)
ewelw mam nadzieje że to tylko chwilowy skok ciśnienia....własnie gdzies wyczytałam że powinno sie mierzyc po odpoczynku na obu rekach i najlepiej na leżąco...;-)
marzycielko nie martw sie...napewno sie go pozbędziesz....ja oprócz globulek łykałam antybiotyk doustny....a co z Twoim mężem???? My musielismy się leczyc oboje bo to jest zaraźliwe.....Twój lekarz nic Ci o tym nie wspominał???![]()
- jednak od jutra - bo właśnie przyszliśmy z miasta i już nie wytrzymałam musiałam zmierzyć...

.140x70. Boję się tego zatrucia ciążowego i rzucawki - wiecie co to jest i czym to się objawia??? Muszę pośmigać w necie i wyszukać...
wiec musimy kupic nowa:-( Chcialam mu poprawic humor bo taki zapracowany i zmeczony ostatnio i namówiłam go na obiad w restauracji, a potem spacer. Teraz za to ledwo zyje tak mnie bola plecy ze nie wiem jak siedziec.
:-( i po przymierzeniu siódmej czy osmej prawie lezelismy oboje ze śmiechu w sklepie. Najciekawiej bylo jak tomek chcial mnie zapiac bo nie mialam juz sily i rozszedl sie zamek
To Twoje ciśnienie nie jest takie złe....niebezpieczne jest kiedy ma się wysokie to dolne ciśnienie....a Ty masz je dobre....ja mam 130/80 i moje jest w porządku wiec spokojnie.....:-)YOKA - dzięki, dobrze wiedzieć.... Na pewno wypróbuję...- jednak od jutra - bo właśnie przyszliśmy z miasta i już nie wytrzymałam musiałam zmierzyć...
Na razie jestem trochę przyłamana - byliśmy z mężolkiem w mieście, kupiliśmy ciśnieniomierz i stetoskop.. Przed chwilą mierzyłam... Nadal to samo.140x70. Boję się tego zatrucia ciążowego i rzucawki - wiecie co to jest i czym to się objawia??? Muszę pośmigać w necie i wyszukać...

YOKA - dzięki, dobrze wiedzieć.... Na pewno wypróbuję...- jednak od jutra - bo właśnie przyszliśmy z miasta i już nie wytrzymałam musiałam zmierzyć...
Na razie jestem trochę przyłamana - byliśmy z mężolkiem w mieście, kupiliśmy ciśnieniomierz i stetoskop.. Przed chwilą mierzyłam... Nadal to samo.140x70. Boję się tego zatrucia ciążowego i rzucawki - wiecie co to jest i czym to się objawia??? Muszę pośmigać w necie i wyszukać...