reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie :-) Normalnie nie macie sumienia :-D Tyle stron naprodukowałyście, że kiedy już je przeczytałam, to nie pamiętam co komu miałam napisać i nawet nie mam chwilowo na to sił :zawstydzona/y:

Dzięki dziewczynki za polecone książeczki, już przeszukałam allegro i znalazłam :-) Ogólnie Madzienka uwielbiam czytać wszystko co dobre :-D Taka jakaś dziwna już jestem :-D

reklama
Za chwilke mąż przywiezie mi z Apteki te globulki bo udało Nam sie je dzisiaj już zrobić. Za 10 sztuk 60 zł...:sorry2: ale warto zainwestować:tak:

A ja Wam Życzę już Miłej Nocki i nie forsujcie się jutro.
Pa pa

Ale gafa:rofl2:.... ja to juz na miesiac przed kupnem mebli tak dokladnie pomierzylam pokój na wszystkie sposoby jakie sie tylko dalo....A mój jak wracal z pracy i widzial swoja miare na wierzchu to tylko krecil głowa i pytal jakie mam nowe koncepcje co do umeblowania sypialni:baffled::rofl2:

A wogóle nie uwierzycie jaką historię przeczytałąm w gazecie:szok::szok::szok:

Pewna kobieta urodziła w 5 miesiącu dziewczynkę, która ważyła dokładnie 382 gramy i mierzyła 29 cm wzrostu i dziewczynka była tak silna, że dzisiaj ma ponad roczek!!!Oczywiście lekarze nie dawali żadnych szans na przeżycie, a jesli juz to uprzedzali, że nie będzie słyszeć,widzieć i wymagać opieki przez lata-a jednak Calineczka-bo tak nazwali ją w szpitalu normalnie się rozwija jest tylko bardzo chorowita-no i wiadomo jednak ciągła rechabilitacja i kontrole u lekarzy muszą być.Zresztą dowiedziałam się, że w krajach Unii stosuje się na wzmocnienie organizmu wcześniaczków lek o nazwie synagis, ale u nas nie-daje doskonałe rezultaty, ale jest drogi-3 daki kosztują 15 tys.:szok::szok::szok:Ale Ministerstwo Zdrowia po licznych apelach i prośbach ma zadecydować czy lek u nas będzie refundowany-podobno to tylko formalność:happy:

Ale cud z tą Calineczką-niech Dziewuszka zdrowo się rozwija:happy:

a kiedy masz usg??? daj znać bo tez jestem ciekawa :tak:
Nie weim czy jeszcze będzie mi robił usg, wizytę mam za tydzień w sobotę, chciałabym, ale zobaczymy, na pewno dam znać co i jak.

hej ja dopiero weszlam... na nic nie mam sily, do tego maz mnie wkurzyl na maksa i chyba go juz dzis uszkodze... zatem kochne milego wieczorku!
A uszkodź go, co Ci zależy, jak ma Cię wkurzać:-)

A ja dzisiaj taka padnięta, ze szok. od kilku godzin boli mnie brzuch, piję już 3 herbatkę miętową, posiedziałam troche w ciepłej wodzie, ale nie pomogło, myślę, ze to jakiś wzdecie po tym głupim żelazie, a mała też tak się przepycha, ze wszystko boli mnie jeszcze bardziej.
Lecę już spać, może to mi pomoże i rano będzie lepiej.

Dobranoc Mamuśki

reklama
Do góry