Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Dziewczyny, błagam napiszcie mi, czy wody płodowe mogą się wydzielać tak po troszku, chodzi mi o to, że nie ciekną stróżką... Mam takie podejrzenie, nie wiem co o tym myśleć...

Dziś miałam okropną noc, dobrze, że o 14:30 mam wizytę u położnej. W nocy miałam regularne bolesne skurcze, do tego bardzo silne, co 10 min - w sumie tylko dlatego nie wyciągnęłam rodziny do szpitala, bo były w dość sporym odstępie czasowym. Normalnie spać nie mogłam, o 3 już byłąm taka zmęczoba, że przysypiałam, ale skurcze były tak bolesne, że się budziłąm, więc wzięłam w końcu Nospe Forte i po jakiejs godzinie mi przeszlo, dzięki Bogu. A od kilku dni mam właśnie co jakiś czas wodnistą wydzielinę, bezbarwną, bezwonną, wydziela się czasami w ilości ok pół łyżeczki do cherbaty, ale nie mam wtedy parcia na pęcherz... na początku podejrzewałam, że mała mi już gdzieś na pęcherz uciska i poprostu popuszczam, ale dziś ewidentnie w to zwątpiłam, nie wiem co myśleć... już się nie mogę doczekać wizyty, chociaż oni pewnie sie za bardzo nie przejmą znając życie....