Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Dzieki dziewczyny. Ja sie zaraz klade spac bo jestem wykonczona.
Jutro mam wizyte u lekarza. Mialo byc tylko ktg ale poprosze go zeby mnie przebadal i zobaczyl jak szyjka wyglada.
Tak jak mowilam bylam dzis u poloznej mojej w szpitalu i normalnie jak zobaczylam ta porodówke i salki po porodzie to doznalam szoku-jest tak slicznie, przytulnie itd ze nie spodziewalam sie az takiego luksusu
Na dodatek polozna suuuper, odpowiadala mi na moje wsyztskie pytania-gadalysmy przez godzinke.
ewelw biedaczysko,musimy naprawde na siebie uwazac bo non stop któras zalicza upadek.
Jutro mam wizyte u lekarza. Mialo byc tylko ktg ale poprosze go zeby mnie przebadal i zobaczyl jak szyjka wyglada.
Tak jak mowilam bylam dzis u poloznej mojej w szpitalu i normalnie jak zobaczylam ta porodówke i salki po porodzie to doznalam szoku-jest tak slicznie, przytulnie itd ze nie spodziewalam sie az takiego luksusu
Na dodatek polozna suuuper, odpowiadala mi na moje wsyztskie pytania-gadalysmy przez godzinke. ewelw biedaczysko,musimy naprawde na siebie uwazac bo non stop któras zalicza upadek.

A ja do was zagladam bo mam dylemat...Od wczoraj wydziela mi sie straszny sluz (duzo go) jestem w 32 tygodniu..termin na 23.12.08. sluz ma kolor zielonkawo bialy... Oraz od wczoraj wieczorem mam nie reguralne skurcze co 15-20 min po kilka chwile trwaja.. co to oznacze?brzuszek mi sie napina ...mam sei martwic ... do lekarza mojego ide dopiero w czwartek...

a ja pewnie jutro coś sobie wymyśle bo nie usiedze na dupie