Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pola witamy wśród grudnioweczek:-)Witam! ja również mam termin na grudzieńwięc juz nie długo. wszyscy mówili że czas w ciązy sie okropnie dłuży, ale mi zleciał wyjątkowo szybko
pozdrawiam wszystkie mamusie
![]()
, stwierdziła też że malutka jest duża i dała mi skierowanie na USG szczegółowe... na jej USG wyszło że jestem w 38t4dc a u mnie dopiero w 37t1dc - różnica spora
.
strasznie się martwię , koło 8 zadzwonię do ginki chociaż nawet nie wiem czy odbierze biorac pod uwage że jest na zwolnieniu lekarskim...
i zapytam czy mam robić jakieś dodatkowe badanmia oprócz moczu, morfologii, wr. i coś na wątrobę..., wszystko dalej mnie swędzi i wkurzam się na to niesamowicie...
Witam z ranka!!!Jakoś mi uciekł ten czas w tym tygodniu, już środa a wydaje mi sie, że poniedziałek,mąż wreszcie poszedł do pracy po 1,5 tygodniowym urlopie i wreszcie mam święty spokój,już mnie denerwował.My wczoraj pięknie dzień spędziliśmu, pojechaliśmy do PSZCZYNY na spacerek i byliśmy żubry pooglądać i sarenki i daniele, było super no i potem na chińskie żarełko,było pycha i nawet całą noc przespałam, taki spacer działa cuda ha ha ha.Jak dziś siadałam do kompa to sobie pomyślałam "ciekawe która urodziła" a tu nic,a tak w ogóle to ja też mam wizyte w czwartek ,no to jest nas więcej.
i też byliśmy w parku z żubrami, więc jest chyba spora szansa, że po naszych porodach wybierzemy się z resztą dziewczyn ze śląska na miły spacerek np. po tym parku ;-)
(park zrobili fajny, no nie ?;-)

)
W porównaniu z porodem to zabiegi dentystyczne to w końcu pestka, haha 
Jedynie po pierwszej wizycie denerwowałam się o Dzidziusia, bo zapomniałam zapytać się wcześniej lekarza, czy mogę leczyć zęby ze znieczuleniem. Potem poszło jak z płatka.