Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A to babsztyl w tym szpitalu.....tez to przechodziłam w pierwszej ciązy i tez leżałam na wywołaniu i nic nie szło. Dobrze Marzycielko że masz "łeb na karku" (jak to sie mówi) i że nie lekceważysz objawów. Ja tak jak Ty byłam opuchnięta ale nie miałam swędzenia, za to podwyższone ciśnienie. Trzymaj sie kochana i jedź do tego szpitala i niech Cie jak najszybciej rozwiążą.Wiecie co i du..a jest
Nie wiem co robić bo moja koleżanka zadzwoniała do Lux medu ( klinki) i tam jej babka powiedziała , że dziwne , że mnie ze szpitala wypuścili z tymi objawami i , że ten lek na nadciścienie może spowodować mi zator i w nocy będzie źle...
W dodatku w tym szpitalu powinni mi zrobić badanie moczu i nie kierować do lekarza prowadzącego bo to potrwa wszystko a ja mogę już nie mieć czasu.
Aha i jesli mam choiciaż 2 objawy zatrucia ciążowego to powinnam być hospitalizowana.
A nogi , twarz i ręce mam okropnioe spuchnięte no i to swędzenie z rankami na brzuchu i tak mi się od ok 3 dni pogarsza.
Co gorsza zobaczyłam teraz dopiero , że na wypisie lekarka ze szpitala napisała mi dzisiaj , że " Pacjentka została poinformowana o wskazaniach do hospitalizacji" a to gó...o prawda bo nic mi takiego nie powiedziała a to dlatego pewnie, że nie mają miejsc..
Zestresowaliśmy się bo podobno z tym nie wolno czekać.

Justyna tak apropo to córeczka po prostu rewelacyjna....no agentka nieziemska....jak ja bym chciała mieć taka malutka "wariatkę" w dobrym tego słowa znaczeniu w domku....
:-)twoja córcia jest po prostu boska;-):-)
![]()
Maz, maz , i jeszcze raz maz...............normalnie czasami zastanawiam sie kto tu nosi ciaze i kto bedzie rodzil. Niby on rozumie hormony ciazowe ale tak naprawde to tylko teoria. Taki slogan, ze rozumiem. Kladzie sie pozno na wlasne zyczenie ( i mnie przy okazji tez bo nie umiem sama zasnac) a rano przez 2 godziny nie moze sie dobudzic. Doprowadza mnie tym do szewskiej pasji...wrrrrr

A wiesz Agacie czego ja sie bardzo boje podczas cesarskiego ciecia..........zakladania cewnika.
i to mnie chyba najbardziej w tym wszystkim przeraza !!! A teraz krótkie sprawozdanie: KTG ok , ciśnienie po tych lekach niższe ale źle się czuję bo to silne leki , obrzęki wogóle się nie zmniejszają...
Jutro badanie moczu jeśli wyjdzie za duża obecność białka to od razu do szpitala i poród indukowany![]()
A Miśka mnie dziś zastrzeliła!! Idziemy i Robert prowadzi wózek, oczywiście nigdy nie patrzy jak jeździ i co chwila zalicza psie kupy ... ja już nie mogę i mówię "Uważaj na te placki!!", a Miśka podłapała i po jakimś czasie spaceru w ciszy wystrzeliłą "Tato nie gadaj tyle, bo w kupę wjedziesz!" hehehe, popłakałam się - jakież to było prawdziwe!
piątke z Liwcią mogłyby przybić 
a ja dziś przeprowadziłam poważną rozmowę z moimi rodzicami, powiedziałam im że nie chce żeby siedzieli przed porodówką i mnie denerwowali, i że mogą przyjść następnego dnia nas odwiedzić i zobaczyć maleństwo... niestety żadne moje argumenty, prośby i nawet nerwy na nic się nie zdały, moja mama jest za bardzo uparta, jak coś sobie wbije w głowę to już kaplica... więc pozostaje mi powiadomienie ich po fakcie czyli po porodzie...
Sawka ja mam tak z tesciowa. Wkurza mnie, bo dzwoni do mojej ginki pyta się o mnie (one sie znają, bo kiedys obok siebie mieszkały, i tesciowa chodzi do niej na wizyty). Jak tylko leze w szpitalu tesciowa dzwoni do mojej lekarki i pyta się co i jak, jak ja bym była dzieckiem i nie mogła sobie sama poradzic. Ostatnio mnie wkurzyła niesamowicie. Stwierdziła ze zadzwoni do mojej ginki i nawet jej zapłaci zeby była przy porodzie ... kuźwa a moje zapytałaby sie o moje zdanie w tej sprawie ... Aaaaaa i jeszce najlepsze mówi do mnie "no zebys mi nie zrobiła numeru i nie zaczeła rodzic 21 ani 22 listopada bo ja wyjezdzam", Kurna nooooo i co mysle sobie. Co mnie to obchodzi, ma zamiar siedziec pod szpitalem
, zastrzeliłabym .... Traktuje mnie jak dziecko ... jak chce to niech za mnie urodzi
![]()

..........a na konie zlamala gryfel na moim brzuchu
:-)hahahhaah. Ale pomysl ten sam
Poza tym kochana jeszcze raz numer telefonu do Ciebie moglabys dac jesli mozna, to na ten sms-ik po cesarce badz wczesniej

a jestesmy juz razem 15 lat. Porozumienie zostalo zawarte