Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dagulla ja nie mam nic przeciwko temu aby tak sie stalojak tak dalej pujdzie to na swieta juz wszystkie bedziemy z dzieciaczkami w domu![]()

jestem nawert za

No własnie ja nadrabiajac posty nie mogłam z Pyti...... tak opisywała co jakis czas co i jak..... ja jestem taka panikara,ze ledwo cos poczuje to pewnie bede pędzic do gdanska......PODZIWIAM JĄ jak nic:}}}}
Oj to nie na moje nerwy
Tygrysku czy zauwazylas jakie mamy dzisiaj sliczne suwaczki??![]()

sliczne sa

takie proporcjonalne

zreszta wszystkim mamusiom ktore juz maja swoje dzieciaczki zazdroszcze
ale jeszcze troche:-)Paola i Kankiya tak wiec wydaje mi sie,ze my jak spidi gonzalez bedziemy na tych porodówkachhahahaha

taaa i beda nas odsylac do domu co chwile a my spowrotem do szpitala

Wiadomość od PYTI
"O 11 przyszła na świat HANIA. Ma 54cm i waży 3070. Wszyscy czujemy się dobrze"
Huuuuraaaaaa ale się cieszę, kolejna listopadowo-grudniowa mamunia z dzidziusiem przy boku :-):-):-)
Gratulacje Pati dla Was, czekamy z niecierpliwością ;-):-):-)
Kolejny sms od PYTI
"Kasia (czyt. gin. prowadzący ciążę Pati) bardzo mi pomogła po badaniu i masażu szyjki, rozwarcie zrobiło się od razu na 8. Potem poszło błyskawicznie. Cięcie miałam, ale małe tylko 2 szwy zewn. teraz mała pije jak smok. "
Suuuper :-):-):-):-)
Czekamy na fotki małej Hani:-):-)

Wydaje mi się, że tego nie można przegapićHmm zastanawiam się jakie to jest uczucie, skad będę widziała, ze to już?
, chociaż sama czasem mam takie myśli, że byłabym do tego zdolna;-)UWAGA!!!!!!!!!!!!!
WIEŚCI OD YOKI!!!!!!!
"No kochane, zaczelo sie! Hurra! Jestem w szpitalu i rozwarcie na dwa paluchy! Juz nie moge doczekac sie tej malej bzdziagwy! 3majcie kciuki! Dam znac pozniej! BUZIAKI"
;-)