Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dagulla ja nie mam nic przeciwko temu aby tak sie stalojak tak dalej pujdzie to na swieta juz wszystkie bedziemy z dzieciaczkami w domu![]()

jestem nawert za

No własnie ja nadrabiajac posty nie mogłam z Pyti...... tak opisywała co jakis czas co i jak..... ja jestem taka panikara,ze ledwo cos poczuje to pewnie bede pędzic do gdanska......PODZIWIAM JĄ jak nic:}}}}
Oj to nie na moje nerwy
Tygrysku czy zauwazylas jakie mamy dzisiaj sliczne suwaczki??![]()

sliczne sa

takie proporcjonalne

zreszta wszystkim mamusiom ktore juz maja swoje dzieciaczki zazdroszcze
ale jeszcze troche:-)Paola i Kankiya tak wiec wydaje mi sie,ze my jak spidi gonzalez bedziemy na tych porodówkachhahahaha

taaa i beda nas odsylac do domu co chwile a my spowrotem do szpitala

Wiadomość od PYTI
"O 11 przyszła na świat HANIA. Ma 54cm i waży 3070. Wszyscy czujemy się dobrze"
Huuuuraaaaaa ale się cieszę, kolejna listopadowo-grudniowa mamunia z dzidziusiem przy boku :-):-):-)
Gratulacje Pati dla Was, czekamy z niecierpliwością ;-):-):-)
Kolejny sms od PYTI
"Kasia (czyt. gin. prowadzący ciążę Pati) bardzo mi pomogła po badaniu i masażu szyjki, rozwarcie zrobiło się od razu na 8. Potem poszło błyskawicznie. Cięcie miałam, ale małe tylko 2 szwy zewn. teraz mała pije jak smok. "
Suuuper :-):-):-):-)
Czekamy na fotki małej Hani:-):-)

Wydaje mi się, że tego nie można przegapićHmm zastanawiam się jakie to jest uczucie, skad będę widziała, ze to już?
, chociaż sama czasem mam takie myśli, że byłabym do tego zdolna;-)UWAGA!!!!!!!!!!!!!
WIEŚCI OD YOKI!!!!!!!
"No kochane, zaczelo sie! Hurra! Jestem w szpitalu i rozwarcie na dwa paluchy! Juz nie moge doczekac sie tej malej bzdziagwy! 3majcie kciuki! Dam znac pozniej! BUZIAKI"
;-)