reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas nie ma dzis takiego upalu a my zbieramy sie na basen :tak:

Mam do Was pytanie o uplawy. Macie? Jak ilosc? Bo ja mam ostatnio sporo i juz sie boje czy nie mam zadnych bakterii itd. W ogole naczytalam sie o róznych zakazeniach w ciazy przez ktore dochodzi do pekniecia pecharza plodowego i przedwczesnego porodu badz tez do 22 tyg poronienia i mam schizy. Na kolejnej wizycie poprosze o zrobienie mi posiewu.

reklama
U nas nie ma dzis takiego upalu a my zbieramy sie na basen :tak:

Mam do Was pytanie o uplawy. Macie? Jak ilosc? Bo ja mam ostatnio sporo i juz sie boje czy nie mam zadnych bakterii itd. W ogole naczytalam sie o róznych zakazeniach w ciazy przez ktore dochodzi do pekniecia pecharza plodowego i przedwczesnego porodu badz tez do 22 tyg poronienia i mam schizy. Na kolejnej wizycie poprosze o zrobienie mi posiewu.

O kurcze może lepiej , że ja nie czytam takich tekstów bo bym chyba zwariowała.
Ja mam upławy ale normalną ilośc nie za dużo. Mają normalny kolor i nie mają brzydkiego zapachu więc to raczej nic złego.

Witam
Ja też mam upławy,trochę więcej niż przed ciążą ale pytałam o nie gina i powiedział ,że w ciąży to normalne ale na wszelki wypadek zbadał mnie na fotelu zlecił badania i wszystko wyszło ok:-)

W ciązy to ponoć normalne że zwiększa się ilośc wydzieliny, mnie o to pytała położna i jak jej odpowiedzialam, że mam teraz więcej to powiedziała,że to dobrze.

Ja też na początku schudłam 4 kilo później przytyłam dwa i waga stanęła. Ale dopiero teraz zaczyna mi rosnąć brzuch. Wcześniej wogóle nie miałam i z zazdrością spoglądałam na wasze brzuszki :-)
Więc jeszcze wszystko przede mną :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry