reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Od początku ciąży do maja przytyłam 2,5kilo a przez ten miesiąc schudłam pół i moja gina powiedziała że to bardzo dobrze że waga raczej stoi bo należę do osób z dośc dużą nadwagą i wolno mi do końca ciąży przytyc jeszcze max 9kg. Tak się tylko zastanawiam co będzie jak już przekroczę te 9? Czy będzie mi kazała się głodzic?:-DAle chyba mi to raczej nie grozi bo ja z tych co w ciąży tyją niewiele( z Tusią miałam tylko 11 na plusie):tak:gorzej po porodzie bo zamiast gubic to mi przybywało no ale o to będę sie martwic potem:-D

Ruchy dzidzi to łaskotania i takie delikatne pukanie.

Troche sie martwie bo od dwóch dni dzidzia juz sie tak nie rusza jak wcześniej spróbuje jesc słodycze naciskam brzuch i nic nie wiem co mam jeszcze robić zeby sie w końcu ruszyła.

Ja mam 2,5 do przodu ale wyglądam jakbym więcej przytyła ja szłam się ważyć to myślałam że z 5 wpadło bo dawno się nie mieszczę w jeansy, ale chyba mi się kości rozeszły haha :)

Ja mam kolo 2 na plusie, ale generalnie nigdy nie mialam problemow z waga. Ile przytyje, tyle bedzie, jakos sie tym nie martwie;-). Wiecie, urosl mi brzuszek calkiem sporo. Zawsze sie smialam z panow i ich brzuchow piwnych, ze pewnie nie widza ptaszkow jak siusiaja, a dzisiaj przy prysznicu sama mialam problemy z ogoleniem sie "tam", bo raczej juz nic nie widze:-D

cześć dziewczynki:) ja też przytyłam ok 2 kilo ,ale wyglądam jakbym z 5 miała do przodu, z tymi ruchami to różnie, ja też już powoli zaczynam czuć, ale u mnie to jest tak jakby mi ktoś wrzucił piłeczkę do brzucha i turlała się w środku z jednego boku na drugi, super uczucie.do cyprysiowej proszę o wpisanie bo pisałam do ciebie ale nie wiem czy dobrze to zrobiłam mam termin na 21.12 prosze:) dzięki pozdrawiam pa

reklama
Dziewczyny które czuja ruchy. Czy czujecie je codziennie? Czy zdazaja sie czasem dni bez ruszania odczuwalnego? Wczoraj sie ruszal bardzo fajnie i dlugo, najdluzej chyba jak dotad (tak to mnie pynkał 2 razy i koniec a wczoraj dlugo czulam jak sie wierci) a dzis znowu nic!!:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry